reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

hmmm... a ja mam ten taki zwykły mop (taka żółta pocięta na paski szmatka). jakoś nigdy nie wpadłam na to, żeby kupić płaski hmmm... ale jak moczycie ręce? to tego mopa płaskiego nie idzie wycisnąć w wiadrze?

reklama
Nulini a co to znaczy taki zwykły? Ja mam taki VIGAR mop płaski z mikrofibry Floral - 1 szt. | niemieckie produkty w sklepkratka.pl tzn coś w tym stylu bez wzorów, kosztował prawie stowe ale jest kozacki! Jaj umyje podłogę świeci się jak psu jajca! I mega wytrzymały ja codziennie prawie używam przez psa i jak już wygląda nie vteges wrzucam do pralki i wychodzi jak nowy :) polecam bardzo są Jana niezbędnego, viledy i jeszcze jakiś firm i z czystym sumieniem polecam mój T używa nawet u siebie w knajpach, żadne inne niesprawdzily się jak te z mikrofibry :)

Tez są do wyciskania o są takie ze samemu trzeba ale ja sama wyciskam bo taki do wyciskania to jeszcze droższy a ja nie lubię przepłacać tym bardziej za coś czego nie potrzebuje ;)

reklama
Sylwi ja bede miala docelowo jeden taki u mlodego pod lozeczkiem. Poki co czeka na wywozke do wypraniami nie zaloze wczesniej niz listew do podlog nie zamontuje a z tym musze na tescia czekac bo my wiertarki nie mamy a u nas inaczej sie listew zalozyc nie da.

Jezyk ja tez. Musi byc plaski...

Co do odkurzacza to bylo mi prosciej. W poznaniu na kawalerce mielismy wykladzine wiec bez nie szlo. Teraz tu wszedzie panele i kafelki i mysle ze miotla i mop dadza rade. Przynajmniej narazie.

Doggi super ze piszesz bo chyba jutro z Ł wieczorem pojedziemy do tesco na zakupy i mop bedzie jednym z nich. No i od jakiegos czas bo sprzataniu wrzucam wszystkie sciery razem do pralki i piore. Pierdziele plukac i cudowac.

Mi by sie przydal taki z wiadrem itp. Tylko gdzie takie cudo kupic?

Do góry