reklama
Ja mam nadzieję, że butki z zeszłego roku będą ok. Kupiłam trochę na wyrost, a młody ma mała nóżkę Jakby co to polecam dziewczyny śniegowce z decathlona. Kupiłam też w tamtym roku jako drugie za niecałe 50zł i świetnie się sprawdziły w mroźniejsze dni, nóżki Krzyś miał gorące.
U nas w Lidlu to samo..jakby coś za darmo rozdawali.
Będę chciała chyba 6tego podjechać bo mają być fajne welurowe dresiki po 24,90
U nas w Lidlu to samo..jakby coś za darmo rozdawali.
Będę chciała chyba 6tego podjechać bo mają być fajne welurowe dresiki po 24,90
agulqa_b
Fanka BB :)
Nulini ja bedzie dostepny w lidku to pewnie kupie, jak nie to moze z philipsa ten na allegro za 118 co bada chyba wstawiala. Ogolnie opinie na necie ten z lidla ma w miare ok
goferek
U mnie zależy jaki Lidl :-)
jakoś na wiosnę rzucili kurtki termo, u mnie nawet papier z worków nie został, w kolejnym jedna sztuka, w sumie objechałam 5 sklepów, wchodzę do ostatniego na nowym osiedlu domków jednorodzinnych i małych bloków a tam tych kurtek od groma, wszystkie wypakowane, ułożone kolorami i rozmiarami, szok więc jak jest w promocji jakiś chodliwy towar to od razu jadę tam :-)
jakoś na wiosnę rzucili kurtki termo, u mnie nawet papier z worków nie został, w kolejnym jedna sztuka, w sumie objechałam 5 sklepów, wchodzę do ostatniego na nowym osiedlu domków jednorodzinnych i małych bloków a tam tych kurtek od groma, wszystkie wypakowane, ułożone kolorami i rozmiarami, szok więc jak jest w promocji jakiś chodliwy towar to od razu jadę tam :-)
U nas też pod lidlem zawsza taka bitwa, ale te kozaczki jakoś mnie nie kręcą. Cena niby dobra ale za niewiele więcej można w każdym sklepie kupić. No i w zeszłym roku kupiłam kozaczki na darmo bo nie było zimy. No dobra- zmieniam zdanie, obejrzałam dokładnie te kozaki i zaczynają się podobać. M będzie jutro polował.
Ja będę polować 6.10 na te rzeczy dla maluchy, dresik, jakieś spodnie na szelkach.
Inhalator jak inhalator, a cena zwyczajna, ja w aptece też tyle dałam za inhalator.
Ja będę polować 6.10 na te rzeczy dla maluchy, dresik, jakieś spodnie na szelkach.
Inhalator jak inhalator, a cena zwyczajna, ja w aptece też tyle dałam za inhalator.
Ostatnia edycja:
Ja w lidlu jestem codziennie koło 8 bo po drodze jest na trasie przedszkole - dom i codziennie rano tam jestem i w te dni kiedy gazetka wchodzi to zawsze siwy dym tam jest. Walka na śmierć i życie bo prześcieradło tańsze o 10zl
reklama
agulqa_b
Doggi u nas tez tylko jeden:-\
Susel a co do inhalatora to ja sie nie znam a wiem ze niektore mamy maja, stad moje pytanie :-) tym bardziej ze wiem ze sa rozne inhalatory
Susel a co do inhalatora to ja sie nie znam a wiem ze niektore mamy maja, stad moje pytanie :-) tym bardziej ze wiem ze sa rozne inhalatory
Ostatnia edycja: