reklama
bada m.
Fanka BB :)
agulqa od tego 2 sprzedawcy kupiłam 2 rożki i są ok.
ja jak Unita już wyprałam wszystko i czeka,najwyżej wypiorę jeszcze raz,ale myślę,że nie będzie trzeba ,bo wyciągam co jakiś czas ciuszek i wącham i pachnie nadal,później tylko żelazkiem wszystko potraktuje
nowych rzeczy jeszcze nie uprałam,ale to w sumie odświeżenie będzie
ja jak Unita już wyprałam wszystko i czeka,najwyżej wypiorę jeszcze raz,ale myślę,że nie będzie trzeba ,bo wyciągam co jakiś czas ciuszek i wącham i pachnie nadal,później tylko żelazkiem wszystko potraktuje
nowych rzeczy jeszcze nie uprałam,ale to w sumie odświeżenie będzie
agulqa_b
Bada o widzisz, bo znalazlam link ktory dawalas z rozkami ale juz w archiwum sa ;-) dzieki
Edit
Przejrzalam wszystkie rzeczy tego sprzedawcy i dostalam oczopląsu.
Czy ktos uzywal jakis rzeczy firmy babyono?
Edit
Przejrzalam wszystkie rzeczy tego sprzedawcy i dostalam oczopląsu.
Czy ktos uzywal jakis rzeczy firmy babyono?
Ostatnia edycja:
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Kilka razy wkładek laktacyjnych, ale średnie raczej Inne higieniczne raczej takie standardowe, np. płatki kosmetyczne. A zabawkowo-sprzętowe to nie wiem. Często w marketach razem z Canpolem są to można obejrzeć.
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja rożki miałam tylko miękkie i nie było problemu z chwytaniem Potworca
agulqa_b
Mamy szukajace inhalatora w lidlu w przyszlym tyg bedzie za 99zl
Doggi i bedzie tez maszyna za 333 :-(
Doggi i bedzie tez maszyna za 333 :-(
kasiekz
Agulqa ja rozkow nie uzywalam i nie bede to sie nie znam. Tylko otulacz po kąpieli Pralam wszystko w 60C przez pierwsze 3mies. Potem juz 40-60. Zalezy co
bada m.
ja przy Antosiu prałam wszystko białe i jasne na 90 stopni i tak sprałam rożki,że po kilku miesiącach nikt by nie zgadł jakiego koloru były na początku
Ja mam rożek po młodym z wyjmowanym wkładem także może być miękki i twardy, póki młody nie wyrósł bardzo często z niego korzystałam. Moim zdaniem bardzo fajna rzecz, przydatna i praktyczna
Ja ciuszki, które mam od siostry będę przepierać na koniec roku bo prane były, jedynie te z lumpków teraz piorę w zwykłym płynie a później poprawię w dziecięcym
Ja ciuszki, które mam od siostry będę przepierać na koniec roku bo prane były, jedynie te z lumpków teraz piorę w zwykłym płynie a później poprawię w dziecięcym
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
nie wiem na ile bedziecie zainteresowane chustowaniem ale w razie czego sluze rada ... piszcie na priv jak by co
tu propozycje zakupowe
nowe chusty w rewelacyjnych cenach polecam
tkana (od siebie polecam zakup od razu tkanej ... w razie chustowego niepowodzenia na uzywane chusty jest wiekszy popyt niz na nowe przede wszystkim dlatego ze zdecydowanie lepiej nosza dzieciaczki i mozna w nich nosic od urodzenia tak dlugo az mamie/tacie starczy sil )
MamaSprzeda.pl - Chusta tkana LennyLamb Pistacjowe Lato 4,6m
elastyczna
MamaSprzeda.pl - Chusta elastyczna Pentelka
tu propozycje zakupowe
nowe chusty w rewelacyjnych cenach polecam
tkana (od siebie polecam zakup od razu tkanej ... w razie chustowego niepowodzenia na uzywane chusty jest wiekszy popyt niz na nowe przede wszystkim dlatego ze zdecydowanie lepiej nosza dzieciaczki i mozna w nich nosic od urodzenia tak dlugo az mamie/tacie starczy sil )
MamaSprzeda.pl - Chusta tkana LennyLamb Pistacjowe Lato 4,6m
elastyczna
MamaSprzeda.pl - Chusta elastyczna Pentelka