reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Agulqa_b prawie ;) u nas w lidlu jak coś wychodzi promocyjnego z gazetek to w te dni ludzie stoją w kolejce przed otwarciem id 7.30 i potem biegiem do koszy z promocjami. Mord, walka i przepychanki. I nie żartuje autentycznie tak to wygląda

Hehe to ja moze podjade z Ł od rana wypchne go po inhalator i szybko odjedziemy by ktos nas nie zabil :-D kurde chcialabym go kupic ale tu nie wiwm jak z kolejkami

Hej. Ja piore na raxie wszystko w naszym płynie a jak będziemy po remoncie sypialni to wypiore w loveli wyprasuje i ułoże w komodzie małego. Chcemy kupic wszystko do grudnia. W grudniu tylko kosmetyki i wózek albo wózek w styczniu żeby gwarancja była świeża. Chyba że na świeta będzie jakaś promocja. A potem czekanie na zbawienny poród.
Narazie mam tylko ubranka.

U mnie tak samo - wojna pod Lidlem, aż się boję jutra!!! :szok: No ale muszę mieć te kozaczki :sorry:

Agulqa,
a pokaż ten inhalator? Porównywałaś parametry z tymi, które polecałyśmy?

Nulini ja też jutro jadę na wojnę, bo muszę obojgu kupić, a za tą cenę to aż szkoda mi nie spróbować.
Przecież tu mam 2 pary w cenie 1 i jeszcze mogę coś dokupić :p

Ostatnia edycja:
reklama
alecta, no właśnie, za 50zł kozaki to za darmo, ech, aż mam ciary, jak pomyślę o tej bitwie... Może jeszcze wytargam bluzeczki 2 za 15zł, ale jadę głównie po buty :tak:

agulqa,
wydaje się niezły ten inhalator :-D

Do góry