reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Tak laski, właśnie patrzę na necie, że teraz większość producentów nebulizatory nazywa inhalatorem. I to ma tą samą funkcję Ona miała typowy stary inhalator. Z maseczką owszem, ale musiała wlewać tam wodę i para wodna się wytwarzała inhalując. Dla mnie tragedia, bo nie ma szans bym córce głowę kazała tam trzymać Stąd moje zniechęcenie i szukałam tylko nebulizatorów. Nawet nie wiedziałam, że to też inhalatory
O taki miała:
A teraz większość inhalatorów ma funkcję nebulizatora I zagadka wyjaśniona
O taki miała:
A teraz większość inhalatorów ma funkcję nebulizatora I zagadka wyjaśniona
Załączniki
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No własnie aż na moment zgłupiałam, bo nie wiedziałam o co kaman W życiu się z INHALATOREM nie spotkałam, ale teraz wszystkie nebulizatory nazywają inhalatorami
agulqa_b
Rozumiem nulini ze to co Ty masz, bada i elutka to inhalator/nebulizator czyli 2w1 tak?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
agulqa, tak, wszystkie mamy nebulizatory/inhalatory
agulqa_b
Spoko, bede w8edziala dzieki
ja muszę zmierzyć młodemu te 27, które kupiłam w lidlu rok temu, bo jeśli okaże się, że ciasne, to też jutro muszę iść walczyć o buty ;-)
widziałyście takie cudo? Smartphone Ultrasound, MobiUS SP1 | Mobisante
widziałyście takie cudo? Smartphone Ultrasound, MobiUS SP1 | Mobisante
Jaka radość mnie spotkała! Gadałam z mamą i mi powiedziała ze "żona" mojego brata ma dla mnie tonę ciuszków po kornelu bo ona wszydtko spakowala i schowała na strych wiec wszystkie ciuszki od 56-92 ma dla mnie )) wiec ciuszki z głowy byłam pewna że ona to komuś wydała lub sprzedała a ona tak jsk moja mama wszystko pochowane i czeka )
reklama
agulqa_b
Doggi uwielbiam takie niespodzianki! Super ze sie udalo!