reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Doggi ja przegladalam rzeczy na allegro i mi sie nasunelo pytanie. Spoko nic nie piore jeszcze, nawet nie mialabym gdzie pochowac bo meble do sypialni beda dopiero ok 14.10 ;-) wiec teraz z Ł bedziemy mieszkac na materacu, bez lodowki z 2 szklankami i 2 talerzami ;-)

Ja tez upiore w listopadzie pewnie dopiero. W grudniu chce miec gotowe wszystko

reklama
Aaa co do butelek to córcia nie była wybredna. Używaliśmy Lovi, Canpol, i Canpol z szerokim otworem. Ale w szpitalu jak próbowali ją dopajać herbatką ze smoczka lateksowego (to te żółte) to się wyginała na wszystkie strony.

Teraz mam butelkę Lovi bo mi została jedna mała, nowa po Domi. Do tego mam Canpol w dobrym stanie i do niego tylko smoczek kupię nowy, a butle wyparzę.

Agulqa jak dla mnie nie ma :p
Ten droższy może być z innego materiału i mieć jakieś bajery typu wstazeczke do obwiazania i to wszystko.
Ja bym dużo kasy nie wydawała, bo nie wiadomo ile będziesz z niego korzystać.
Ja np przy Tymku używałam tylko w szpitalu i w domu może pierwsze 3 dni, bo mnie wkurzał

Agulqa oba 100% bawełna, oba 40st pranie, ja bym brała ten OLO bo wzory ma ciekawsze (jak dla mnie) :-D Jak piszą dziewczyny, rożek jak rożek :p

reklama
Dzieki dziewczyny. Ja zero doswiadczenia wiec nie wiem ;-) pewnie kupie ktorys z nich. Bo po co placic tyle za material jak faktycznie moze malo bede korzystac

Do góry