reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Ja mialam NUKa ale szwagierka namowila mnie na Tomme Tippe i co...sprzedalam na allegro bo mloda tych 'super' smoczkow nie chciala tknąc. Byla na cycu ale na wyjscia chcialam. Zalezy wiec od upodoban bobasa Teraz tez planuje Nuka.
Stope mam 40. Za duzo przy moim 168 ale co zrobic.
Agulqa wow, wielka stopa! Moja siorka ma 42:/
Elutka malutka nozka Moja w polowie czerwca skonczyla 2l i buty kupuje 25 (wkladka min.16cm) a ciuchy 92 nosi bo mala, ma 90cm. Wiec cora mala a noga wielka jak u wszystkich u mnie w rodzinie.
Stope mam 40. Za duzo przy moim 168 ale co zrobic.
Agulqa wow, wielka stopa! Moja siorka ma 42:/
Elutka malutka nozka Moja w polowie czerwca skonczyla 2l i buty kupuje 25 (wkladka min.16cm) a ciuchy 92 nosi bo mala, ma 90cm. Wiec cora mala a noga wielka jak u wszystkich u mnie w rodzinie.
Ostatnia edycja:
agulqa_b
A ja nie wiem co planuje. Co znajde to kupie ;-)
Kasiek ja 170cm i 41... zycie ;-)
Kasiek ja 170cm i 41... zycie ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mojego brata ciężko pobić, 190cm wzrostu i kopyto 47-48 Ten to ma problem z kupnem butów Może po nim Młoda taka wyrośnięta, bo chrzestnym jest
agulqa_b
Nulini moj kuzyn identycznie. Buty czesto na zamowienie ma ;-)
bada m.
ja muszę wybrać pomiędzy Avent a tomee timpee,chociaż wnerwia mnie,że do nich musze mieć inny styropian niż na zwykłe butelki,a ja często nosze ze sobą choćby herbatkę,wodę
przy starszakach używałam Canpol babies
ja mam stopę 39 zdarza się 40,ale rzadko ,mąż 43/44 ,a Antek już ma 38,a Miki 32/33
przy starszakach używałam Canpol babies
ja mam stopę 39 zdarza się 40,ale rzadko ,mąż 43/44 ,a Antek już ma 38,a Miki 32/33
agulqa_b
Moj brat chyba mial avent albo nuk. Dla mnie wszystkie wygladaja inaczej tylko tomee inaczej
Pytanie, zakladajac ze macie ubranka po kims/z lumpka. W jakiej temperaturze je wyprac?
Pytanie, zakladajac ze macie ubranka po kims/z lumpka. W jakiej temperaturze je wyprac?
reklama