reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Mój Mikołaj ma alergię -taką średnio silną-na sierść psa i kurz,ale alergolog powiedziała,że są 2 teorie,albo izolować,albo uodparniać np.przez posiadanie psa itp. my uodparniamy,zresztą nie mam dywanów,pies ma swoje miejsce,nie chodzi po łóżkach,a kurzu wiadomo nie unikniesz,bo jak?

nulini ja tak samo za pluszakami nie przepadam, teraz. za dzieciaka lubilam :D

co do zwierzat tez nigdy o nich nie wspominalam. u nas Ł jest alergikiem wlasnie na kurz, ale moze te lepsze geny dzidzia po mnie wezmie ;) poza tym przeciez wypiore ubranka i wyprasuje wiec mysle ze bedzie ok :)

no i pochwale sie zakupami dla Roberta. za wszystko zaplacilam rowne 100zł juz z przesylka. Pani sie pomylila i jedna bluzeczke (ta przy ogrodniczkach dala inna, na moj plus bo bardziej mi sie podoba. i za odkupienie win dorzucila spodenki dresowe, bluzeczke i pajaca, wiec spoko w sumie na tym wyszlam;) ). dodam, ze wszystkie ciuszki czyste, pachnace, czuc ze swiezo wyprane. no po prostu jestem mega zadowolona :)

Świetny zestaw LADYBIRD Ogrodniczki + Bluzeczka 68 (4579813270) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Sztruksikowe spodnie na podszewce + Bluzeczka 74 (4579813286) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
DISNEY Milusia bluza z Kubusiem na podszewce 56-62 (4581732207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ponoc dla dziewczynki, ale gdzie to napisane ze Robert nie moze miec takiej bluzy?;p
Świetny zestaw Bluzeczka + Spodnie 68 jak nowy (4581732230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ST.BERNARD Świetny pajacyk w paseczki 62 (0-3m) (4591232777) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
http://allegro.pl/early-days-fajny-pajacyk-z-myszka-62-0-3m-i4591232855.html
http://allegro.pl/ff-bialy-bawelniany-pajacyk-dla-synka-62-0-3-i4591232881.html
http://allegro.pl/next-sliczny-pajacyk-dla-synka-62-0-3m-jak-nowy-i4594237080.html

wiec misja zakupow skonczona, teraz juz na prawde nie kupuje zadnych ubranek poki nie ogarne czego ile mam :D zadowolona jestem ze mam pajace do szpitala hihi :D

No i tatuś (Ł) powiedzial dzis, ze mam zrobic liste co jeszcze jest dla malego potrzebne, od wacikow i nozyczek, przez kremy, wozek, wanienki itp bo musi wiedziec ile ma pieniazkow zarobic ;)

edit

AZA dostalam juz kota z pekao. a dokladnie tego rogala na szyje. jest super po prostu! dzis wymieniam na tego drugiego kota :D i Robert w ten sposob bedzie mial juz dwa ;)

Ł zaczyna martwic sie o synka. Pojechal do klienta do poznania i dostalam smsa: "ej a dzieci takie male jak robert to sie im kurtki kupuje? Bo on w zime przeciez bedzie maly..." haha smiac mi sie chcialo ;-)

Karpanna jak doggi napisala:)

Moja jak tylko zaczela raczkowac to z psa poslania nie wychodzila. A pies biega wszedzie, poslanie prane z 3 razy w roku, pies troche czesciej wiec odbywalo sie zaprzyjaznienie z bakteriami:)

reklama
Do góry