reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Doggi jakbym ja to napisala! Mam identycznie z M. Dla chlopakow nic mnie nie jara, zero podniety. Wszystko jakies takie sobie. Wiem ze duzy wybor ale i tak nic mnie nie przekonuje.Na dodatek nie cierpie niebieskiego blekitnego. Tylko w wersji granat.

Elutka ja tez mialam miec min.rozu w szafie mlodej. Ale nie da sie np.w Smyku widac podzial na niebieski i roz. Ciezko dostac szary czerwony czy zolty. Staram sie ale duzo slicznych rzeczy jest rozowych i kupuje zauroczona. Jak ktos cos przynosi to tez rozowe bo 'ze dla dziewczynki';)

Karpanna kombinezon puchowy gruby dla chodzacego bobasa lub dla niemowlaka w spacerowce. Taki maly nieruchomy zapoci sie w gondoli pod kocem i oslonką/spiworkiem. Ale to tylko moje zdanie;)

Zelka fajny bo do fotelika samochodowego. I bez nog. Pamietam jak dla cory mialam z nogami i musialam meczyc sie z ich wsadzaniem gdy np.usnela. A taki bobas niemal non stop spi.

Ostatnia edycja:
reklama
kasiekz właśnie ja cicałam spiwór (bez nog) z dziurką na psy fotelika ... bo widziałam jak kolezanka dziewczynki styczniowej upychała jej te nożyny w nogawkach i to wywoływalo histeryczny płacz. A tak kładziesz na śpiworek, wsadzasz ręce w rękawki, zapinasz i ubrane dziecko.

Do góry