reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

agulqa, wczoraj mnie szlag trafił! Pokazałaś swojego kota-rogala i się napaliłam, dopiero zajarzyłam, że przecież moja mama ma konto w Pekao. Lecę do niej, żeby zbierała paragony, a ona do mnie, żebym sobie przejrzała jej torbę na poranne zakupy, bo tam zawsze wrzuca. PARAGONÓW OD GROMA!!! Szkoda, że wszystkie DO 02.08.2014, a promocja OD 12.08.2014 :wściekła/y:

reklama
Dziewczyny a te polspiochy np pod spiochy czy pajaca zakladalyscie?

Femme z pekao sa :-D nikt nie czyta moich postow i potem nikt nic nie wie :-( :p
Trzymam kciuki za kolyske

Nulini ma czas do 30.10. Podpowiedz mamie ze jak jest w biedrze np i ma zakupy za 50zl tl niech rozbija na kilka paragonow. Ja tak robie hihi :-) brakuje mi jeszcze tylko 2 i bede miala kota dla mlodego ;-)

ja tu rzadko czytam bo mnie temat wózków w ogóle nie robi :-D :-D więc tylko patrzę na zdjęcia ciuszków itp :-p :-D zaraz sobie cofnę i przeczytam :-D

Femme 274strona tu masz link Sezon na zwierzaki - Bank Pekao SA

A wlasnie tesciowa pracuje w pekao sa (co za chamstwo ze nie mozemy jeszcze z jej karty wziac maskotki, u nich w banku wymyslili ze pracownicy nie moga brac udzialu w promocji :-( ) i mowi ze ten pojemniczek chlebaczek malutki i kijowy. Ogolnoe najwieksza popularnoscia te poduchy koty jedne i drugie sie ciesza

Ostatnia edycja:
Witam.chce spytac o porade w kupnie wozka;) marka royal retro 3w1 czy ma lub mial ktos doswiadczenie z tym wozkiem? Chodzi mi tez o fotelik??? Czekam na wiadomosci:) pozdrawiam

Agulqa ja ubierałam Dominikę w domu w samego pajaca/półśpiochy + body na dł rękaw/ kaftanik+śpiochy i leżała w rożku. Zestaw z kaftanikiem najmniej wygodny, ale miałam kilka i ubierałam awaryjnie gdy wszystko inne brudne. Jakby w rożku nie leżała to pewnie ubierałabym cieplej, ale mi tak było wygodniej. Mniej rozbierania do zmiany pieluchy, a Domi robiła kupę co 2h. W szpitalu ubierali identycznie (tam gdzie rodziłam ubranka były szpitalne).

Na spacery też tak chodziła ubrana + kocyk i czapeczka cienka, ale to wiosna była i ok 20 stopni.

reklama
Agulqa ja też wszystkie dostałam:-D Przeszły kilka dzieci i w niektórych już "oczka" idą, więc muszę przegląd zrobić. Akurat będą dla lalek bo Domi lubi bobaski;-) Chcę zrobić jej półkę właśnie na ciuszki dla lalki, żeby też mogła się zajmować swoją "dzidzią".

Do góry