reklama
Żelka, śliczny!!! takie lubię w sensie kolory i w ogóle
ja też miałam taki przewijak na łóżeczko. taki tani z allegro. i służył nam dobrze choc ciągle odpadała jedna nóżka. teraz nie będzie łóżeczka, więc przewijak musi być gdzieś indziej. myslę nad komodą a na niej przewijak. bo i tak muszę dokupić mebel na ubrania do pokoju młodego, więc chyba kupię do kompletu do jego szafy (Pinio Barcelona) komodę i przynajmniej będzie to jakoś wyglądać. ale i tak myślę, że najwygodniejszy i najpraktyczniejszy jest ten na łóżeczko.
Dziewczyny, dziś objeździłam wszystkie Biedry u mnie (przy okazji wyjazdu służbowego ciiiiiiii), bo rzucili WWF Poland - Gatunki w Biedronce Babcia dała kasę na 2 szt., ja kupiłam 2 i młody dostał dziś pandę, żółwia, krokodyla i niedźwiedzia ;-). cześć dochodu idzie na ochronę tych zwierząt. a same maskotki są jak dla mnie super wykonane, tzn. do swojej ceny, bo kosztują 16,99 zł/szt. jak robiłam wycenę maskotkę do firmy, to za 25 zł był tak szajs, że szkoda gadać. te naprawdę są fajne.
w biedrze są też teraz mega paczki pieluch. Dada w kartonie, czyli 2 opakowania w cenie 50 zł (49 zł coś).
ja też miałam taki przewijak na łóżeczko. taki tani z allegro. i służył nam dobrze choc ciągle odpadała jedna nóżka. teraz nie będzie łóżeczka, więc przewijak musi być gdzieś indziej. myslę nad komodą a na niej przewijak. bo i tak muszę dokupić mebel na ubrania do pokoju młodego, więc chyba kupię do kompletu do jego szafy (Pinio Barcelona) komodę i przynajmniej będzie to jakoś wyglądać. ale i tak myślę, że najwygodniejszy i najpraktyczniejszy jest ten na łóżeczko.
Dziewczyny, dziś objeździłam wszystkie Biedry u mnie (przy okazji wyjazdu służbowego ciiiiiiii), bo rzucili WWF Poland - Gatunki w Biedronce Babcia dała kasę na 2 szt., ja kupiłam 2 i młody dostał dziś pandę, żółwia, krokodyla i niedźwiedzia ;-). cześć dochodu idzie na ochronę tych zwierząt. a same maskotki są jak dla mnie super wykonane, tzn. do swojej ceny, bo kosztują 16,99 zł/szt. jak robiłam wycenę maskotkę do firmy, to za 25 zł był tak szajs, że szkoda gadać. te naprawdę są fajne.
w biedrze są też teraz mega paczki pieluch. Dada w kartonie, czyli 2 opakowania w cenie 50 zł (49 zł coś).
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
sprite, ja UWIELBIAM pluszaki, ale nienawidzę tego, jak kurz zbierają i mam problem :-( Młoda ma mnóstwo miśków, a ja bym je najchętniej schowała w karton, jak widzę podczas sprzątania, ile na nim osadu :-(
Nulini mam tak samo aż spalić je mam ochotę a i tak ma tylko 3 ulubione i resztę gdzieś, ale leżeć muszą bo hak ukradkiem je schowam yo dramat i depresja gdzue są jej misiaki ukochane, bo one jej pilnuja żeby potwory nie przychodziły z lasu... Pomysły
Też licytuje kombinezonik dla Oskarka. Podoba mi si ale mam dylemat bo przez moje roztargnienie nie doczytalam ze babka ma w domu kota. Co za tym idzie ubranko nie nadaje sie dla alergikow. A skad ja mam wiedziec czy dzidzia bedzie alergikiem czy nie. Dziewczyny nie sa. Z drugiej strony raz ze ubranko bedzie wyprane porzadnie a dwa ze inni moga w aukcjach nic nie pisac o zwierzakach w domu. Wy zwravacie na to uwage? Lucytowac czy sie wycofac?
femme fatal
Mama Ninki :)
Licytuj w życiu nie pisalam ze mam kota czy tam psa w.domu wiec u.innych po prostu nie piszą, a skoro nikt u was alergii nie ma to nie będzie problemu myślę ;-)
Ja dorwalam mega lumpeks gdzie jest cały ogromny dół małych ciuszków i jak nowe piękności wiec z allegro nie będę korzystać... Ale nadal nie mogę kupować bo płci nie znam do końca czekam wiec do tego 8 października
Ja dorwalam mega lumpeks gdzie jest cały ogromny dół małych ciuszków i jak nowe piękności wiec z allegro nie będę korzystać... Ale nadal nie mogę kupować bo płci nie znam do końca czekam wiec do tego 8 października
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
karpanna, aż się uśmiechnęłam, jak czytałam Twój post Ja mam w domu psa i kota, to co, dzieci mam nie rodzić, bo nie wiadomo, czy nie będą alergikami?
reklama