reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Żelka, śliczny!!! takie lubię :tak: w sensie kolory i w ogóle :tak:

ja też miałam taki przewijak na łóżeczko. taki tani z allegro. i służył nam dobrze choc ciągle odpadała jedna nóżka. teraz nie będzie łóżeczka, więc przewijak musi być gdzieś indziej. myslę nad komodą a na niej przewijak. bo i tak muszę dokupić mebel na ubrania do pokoju młodego, więc chyba kupię do kompletu do jego szafy (Pinio Barcelona) komodę i przynajmniej będzie to jakoś wyglądać. ale i tak myślę, że najwygodniejszy i najpraktyczniejszy jest ten na łóżeczko.

Dziewczyny, dziś objeździłam wszystkie Biedry u mnie (przy okazji wyjazdu służbowego :rofl2::rofl2: ciiiiiiii), bo rzucili WWF Poland - Gatunki w Biedronce Babcia dała kasę na 2 szt., ja kupiłam 2 i młody dostał dziś pandę, żółwia, krokodyla i niedźwiedzia ;-). cześć dochodu idzie na ochronę tych zwierząt. a same maskotki są jak dla mnie super wykonane, tzn. do swojej ceny, bo kosztują 16,99 zł/szt. jak robiłam wycenę maskotkę do firmy, to za 25 zł był tak szajs, że szkoda gadać. te naprawdę są fajne.

w biedrze są też teraz mega paczki pieluch. Dada w kartonie, czyli 2 opakowania w cenie 50 zł (49 zł coś).

sprite, ja UWIELBIAM pluszaki, ale nienawidzę tego, jak kurz zbierają i mam problem :-( Młoda ma mnóstwo miśków, a ja bym je najchętniej schowała w karton, jak widzę podczas sprzątania, ile na nim osadu :-(

Nulini mam tak samo aż spalić je mam ochotę a i tak ma tylko 3 ulubione i resztę gdzieś, ale leżeć muszą bo hak ukradkiem je schowam yo dramat i depresja gdzue są jej misiaki ukochane, bo one jej pilnuja żeby potwory nie przychodziły z lasu... Pomysły

Też licytuje kombinezonik dla Oskarka. Podoba mi si ale mam dylemat bo przez moje roztargnienie nie doczytalam ze babka ma w domu kota. Co za tym idzie ubranko nie nadaje sie dla alergikow. A skad ja mam wiedziec czy dzidzia bedzie alergikiem czy nie. Dziewczyny nie sa. Z drugiej strony raz ze ubranko bedzie wyprane porzadnie a dwa ze inni moga w aukcjach nic nie pisac o zwierzakach w domu. Wy zwravacie na to uwage? Lucytowac czy sie wycofac?

Licytuj w życiu nie pisalam ze mam kota czy tam psa w.domu wiec u.innych po prostu nie piszą, a skoro nikt u was alergii nie ma to nie będzie problemu myślę ;-)

Ja dorwalam mega lumpeks gdzie jest cały ogromny dół małych ciuszków i jak nowe piękności wiec z allegro nie będę korzystać... Ale nadal nie mogę kupować bo płci nie znam do końca :angry: czekam wiec do tego 8 października :p

karpanna, aż się uśmiechnęłam, jak czytałam Twój post :-D Ja mam w domu psa i kota, to co, dzieci mam nie rodzić, bo nie wiadomo, czy nie będą alergikami? :-D

reklama
Do góry