ja tam, też odpoczątku robiłam ekspozycje na alergeny ...
Agulqa wow ładnie się obłowiłaś, faktycznie bluza słodziasta
ja też Tymolowi kupowałam czasem rzeczy które niby dla dziewczynek, a w sumei powinny byc unisex.
Wiecie, że ten śpiwór co wczoraj zamówiłam już przyszedł dziś, pocztą polską!!! nie całe 24 h ola Boga normalnie w szoku jestem
sprite macałam bugaboo cam3 i ... chyba jednak zrezygnujemy z Orbita na rzecz cama właśnie. Fakt że gondola jest nizutko (jak ktos ma dużego psa w domu, to się nie nadaje zupełnie, bo by pysk u dziecka non stop był), ale jest duża 77 cm od wew. w orbicie śmieszne 65 cm. no i ile się tą gondolą pojeździ maź 6 mcy. A spacerówka spoko, spora wygodna, wsadziłam w nią tymka i pojedziłam po sklepie, to chlopak z wózka nie chciał wychodzić
Tylko on już za wielki na wózki i łepetyną o daszek zachaczał ... no ale 3.5 latk sie nie wozi w spacerowce juz,
Generalnie wozek robi wrażenie troche roztelepanego (chodzi na ramie wszystko) co ja uważam za plus, bo dzieciaka będzie w razie w można pobujać i jest bardzo miękki i ma dobra amortyzacje ,,, i te 9 kg wagi to moje marzenie, no 10 doliczając 25 litrowy! kosz (wór, właściwie) na zakupy.
Poczekam na promocje zimową, wtedy do wózka dają gratis spiwór orginalny i koła terenowe i chyba będziemy kupować.