reklama
Elutka jak juz pisałam mnie te ciuszki dla chłopców nie robią wcale i dla mnie te Zakupy to będzie meczarnia ;( na szczęście nie jestem w tym sama bo wczoraj jak gadałam z T to on tez mówi ze te ciuszki dla chłopców to po prostu ciuchy a dla dziewczynek to nawet jego urzekają i podobnie myśli tez o małych chłopcavh w garniturkach, porażka jakby karzelek ubrany w garniak a dziewczynce nawet jak się ubierze suknie balowa to wygląda po prostu słodko. Cóż będę stacha w kiecki ubierać
Oj niektóre chłopięce też są urocze ;-) za garniakami u takich maluchów osobiście nie przepadam, ale dżinsy z szelkami, kaszkiet...to tak :-) ja np wiem, że jakbym miała dziewczynkę to w szafie byłoby minimum różowego koloru mimo że go lubię ;-)
Martusia_jg
Początkująca w BB
chłopaczków można ubierać super!!! teraz jest taki wybór!! powstrzymuje się,żeby nic nie kupować,bo sporo rzeczy dostane po kuzynce, która urodziła w lipcu
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja ubierałam Młodą w lekki kombinezonik, absolutnie nie puchowy, bo jeszcze gondola, kocyk, okrycie gondoli, nie było szans, żeby zmarzła ;-)
agulqa_b
Fanka BB :)
agulqa_b
Fanka BB :)
Aza pisalam ze w pekao sa jest promocja i dostalam go za 10potwierdzen placenia karta pow 10zl kazde
reklama