reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Doggi część do mnie po prostu wróciła po moim maluchu a część po siostry :-) z jednej strony się cieszę, bo kasa w kieszeni ale z drugiej...to takie fajne uczucie jak się kupuje takie małe ciuszki :-)

reklama
Elutka jak juz pisałam mnie te ciuszki dla chłopców nie robią wcale i dla mnie te Zakupy to będzie meczarnia ;( na szczęście nie jestem w tym sama bo wczoraj jak gadałam z T to on tez mówi ze te ciuszki dla chłopców to po prostu ciuchy a dla dziewczynek to nawet jego urzekają ;) i podobnie myśli tez o małych chłopcavh w garniturkach, porażka jakby karzelek ubrany w garniak a dziewczynce nawet jak się ubierze suknie balowa to wygląda po prostu słodko. Cóż będę stacha w kiecki ubierać :p

Oj niektóre chłopięce też są urocze ;-) za garniakami u takich maluchów osobiście nie przepadam, ale dżinsy z szelkami, kaszkiet...to tak :-) ja np wiem, że jakbym miała dziewczynkę to w szafie byłoby minimum różowego koloru mimo że go lubię ;-)

Hihi mam kota dla Roberta :-)

No i co do ciuszkow to mam kartony w piwnicy u siebie juz i jak pojde do siebie to zobacze czego ile jest i reszte dokupie

Załączniki

• 1411479257617.jpg
    1411479257617.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry