reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Zelka śpiworek super, bedziesz zadowolona :-) my mamy taki jeszcze po mlodym z h&m tylko biały. Bardzo fajnie się sprawdził, jest cieplutki i pasuje do wózka i fotelika

Ja na początku też będę mieć kołyskę (jeszcze po mnie) a potem łóżeczko turystyczne. żadnych mebli nie będę kupować, przez jakiś rok maluch będzie z nami spał a potem zrobi mu się cały pokój. Nina dostała swój pokój jak miała 2 latka, meble kupiłam z Ikei- łóżeczko takie z metalową ramą które z nią rośnie, szafę niewielką, komodę i zestaw regałowy- taki do którego wchodzą pojemniki z zabawkami. I jestem bardzo zadowolona, pewnie pokój dla Jagody też będzie z Ikei.
Co do kasy to ja się też zawsze zastanawiam ile by trzeba zarabiać by na wszystko starczało. W sumie zarabiamy z Mężem na prawdę dużo ale opłaty, kredyty, mój ZUS, przedszkole, 2 samochody itp. zjadają tyle kasy, że na życie zostaje mniej niż połowa...Nie wyobrażam sobie jakby to było jakbyśmy zarabiali mniej...
Wyprawkę dla Jagody zacznę pewnie kompletować w październiku- listopadzie, do świąt chcę mieć wszystko kupione.

Suseł rozumiem Cie w 100% z tą kasą. Wiecznie brak, choćby nie wiem ile mąż przyniósł :))))

Dobra, własnie idę z teściową do piwnicy powyciagać co mam z ciuchów. Od czegoś trzeba zacząć przebiórke :))))

Aza ale będziesz miała ubaw, bo wszystkie te ubranka takie malutkie, że aż dziwne że nasze dzieci w tym chodziły. Ja ostatnio wyciągałam wszystko z córka i musiałam we lalkę ubierać;-). Ale jeszcze nie robiłam przeglądu dokładnego, bo nie wiem kto w brzuchu siedzi.

Ja po mojej mam tylko jedna siatkę rzeczy z tego cześć różowa wiec wszystko od nowa trzeba kupować :p
Dzisiaj w lumpie za całe 3 zł kupiłam :

Załączniki

• 1410270536758.jpg
    1410270536758.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Susel ja dla malego kupuje lozeczko i do naszego zeztawu sypialniamego dokupuje komoda ktora poczatkowo bedzie dla niego. Pozniej pojdzie ze swoim lozeczkiem do siebie a komoda u nas zostanie i reszte mu sie dokupi :-) tez do swiat chce miec wszystko.

Femme dobre zakupy :-)

Do góry