reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Martusia spoko ten wozek :-)
Ja na początku też będę mieć kołyskę (jeszcze po mnie) a potem łóżeczko turystyczne. żadnych mebli nie będę kupować, przez jakiś rok maluch będzie z nami spał a potem zrobi mu się cały pokój. Nina dostała swój pokój jak miała 2 latka, meble kupiłam z Ikei- łóżeczko takie z metalową ramą które z nią rośnie, szafę niewielką, komodę i zestaw regałowy- taki do którego wchodzą pojemniki z zabawkami. I jestem bardzo zadowolona, pewnie pokój dla Jagody też będzie z Ikei.
Co do kasy to ja się też zawsze zastanawiam ile by trzeba zarabiać by na wszystko starczało. W sumie zarabiamy z Mężem na prawdę dużo ale opłaty, kredyty, mój ZUS, przedszkole, 2 samochody itp. zjadają tyle kasy, że na życie zostaje mniej niż połowa...Nie wyobrażam sobie jakby to było jakbyśmy zarabiali mniej...
Wyprawkę dla Jagody zacznę pewnie kompletować w październiku- listopadzie, do świąt chcę mieć wszystko kupione.
Co do kasy to ja się też zawsze zastanawiam ile by trzeba zarabiać by na wszystko starczało. W sumie zarabiamy z Mężem na prawdę dużo ale opłaty, kredyty, mój ZUS, przedszkole, 2 samochody itp. zjadają tyle kasy, że na życie zostaje mniej niż połowa...Nie wyobrażam sobie jakby to było jakbyśmy zarabiali mniej...
Wyprawkę dla Jagody zacznę pewnie kompletować w październiku- listopadzie, do świąt chcę mieć wszystko kupione.
Tasia001
Aza ale będziesz miała ubaw, bo wszystkie te ubranka takie malutkie, że aż dziwne że nasze dzieci w tym chodziły. Ja ostatnio wyciągałam wszystko z córka i musiałam we lalkę ubierać;-). Ale jeszcze nie robiłam przeglądu dokładnego, bo nie wiem kto w brzuchu siedzi.
femme fatal
Mama Ninki :)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini- prawie wszystko u Ciebie, w końcu zostaniesz naszym pośrednikiem
Hehehe Szkoda, że większość po wsiach się ulokowała, jedynie TAKO mam pod domem
karpanna, rzecz jasna Kamyk to kawałek ode mnie ;-) Ale opinii żadnych nie słyszałam
reklama
agulqa_b
Susel ja dla malego kupuje lozeczko i do naszego zeztawu sypialniamego dokupuje komoda ktora poczatkowo bedzie dla niego. Pozniej pojdzie ze swoim lozeczkiem do siebie a komoda u nas zostanie i reszte mu sie dokupi :-) tez do swiat chce miec wszystko.
Femme dobre zakupy :-)
Femme dobre zakupy :-)