reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

tak naprawdę to wszystko się okaże później,u nas było tak,że miałam łóżeczko drewniane ,a moje dzieci spały ze mną w łóżku i tak naprawdę było zbędne :-pczasami w dzień pospali,a jak Miki się urodził to ja z nim spałam a Piotrek z Antosiem,jak młodszy miał rok kupiliśmy każdemu osobne łóżko i od tej pory spali u siebie chociaż Mikołaj do dziś do nas przychodzi,dlatego decyduje się na turystyczne,bo bardziej mi pasuje,nie trzeba tych wszystkich ochraniaczy(chociaż mam) i mogę zabrać choćby do ogrodu,ale na 4 pierwsze miesiące mamy kołyskę :tak:

reklama
Karpanna ja mam kołyskę od siostry, a później łóżko drewniane po córci będzie, bo jak na razie cały czas używa

Wózek też mam po córce w bardzo dobrym stanie a kupiłam używany:-) Po spacerówce widać używanie, ale od prawie roku używana intensywnie. A w sumie tylko przy nóżkach materiał się trochę wytarł.

Agulqa nie wiem czy ona ma camarelo, wiem, że dało ok 1 tys za nowy 3 w1. Może gondola jest normalną tylko ja oczy miałam przyzwyczajone do mniejszej. Ale ja jestem zakochana bezgranicznie w x landerze xa więc może obiektywna nie jestem.

Sylwi ja w pierwszej ciąży tez byłam zakochana w xlanderze xa i nie kupiliśmy go tylko dlatego, że ma za szeroki rozstaw kół i nie wlazł by do naszej staromodnej windy (zabrakło 1 cm! :angry:) kupiłam inny pompowaniec i zupełnie się nie sprawdził. Teraz oglądam wózki 2 x 1 z wagą max do 11-11,5 kg :-D:-D

łóżeczko mamy drewniane po synku i turystyczne na wypady za miasto i dłuższe wycieczki :)

Ostatnia edycja:
Nulini a to nie wiem też czy się da :-/

Emilchen a nie wiem nie wiem... No ja z mojego kompletu jestem zadowolona ale mi już ostre kanty itp nie przeszkadzają bo duża pannę mam takie coś mamy za 400zl wiec trudno narzekać :p

Załączniki

• 1410252171792.jpg
    1410252171792.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 46
Żelka- super ten śpiworek.

Femme- ja u chłopaków też mam meble z brw i też jestem zadowolona, ale mi tak jak u ciebie ostre kanty nie przeszkadzają.

reklama
Martusia, ADAMEX to u mnie ;-) Z resztą mnóstwo Polskich producentów upodobało sobie mój powiat...

Ja na gondolę nie nastawiam się na długo, myślę, że ze z 5 miesięcy poużywam, nie dłużej, o ile będzie ciepło.
A wózek muszę mieć wielki, ciężki i masywny :-D

Do góry