reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Zelka my wynajmujac mieszkanie w poznaniu po rachunkach i zarciu wychodzilismy na 0 a oboje pracowalismy. Praktycznie w ogole do missta nie chodzilismy bo nie bylo za co wiec i nie bylo jak odkladac. :-\ noo i rok sie staralismy wiec pozniej tez troche na lekarza poszlo. A teraz wsio co odlozome to na remont poki co

Nulini widze ze szukamy cxegos podobnego ;-) baby merc mi sie bardziej podobal ;-)

reklama
A my musimy mieć masywny wózek na 4 kołach bo wszędzie lasy,łąki i piach choć to miasto. Myślę nad takim wózkiem jak sportive x 5 firmy Karex. Problem w tym, że nie mogę go na żywo obejrzeć ani się przymierzyć bo sprzedaż wysyłkowa. Mam 175 cm wzrostu i nie chcę się pochylać do rączki.
Jak mieszkaliśmy w środku miasta to mogłam mieć małe piankowe kółka i wózek był lekki a miałam bartatinę jedo, walkera, x landera, lula up bebe confort, coneco parasolkę i parasolkę Hauck. Dużo tego ale miałam je na wymiennie. Jestem maniaczką wózków.

Żelka fajne te wózki o których wspomnialas ale cena mnie powaliła :p na moją poznańską oszczędna duszę to zbyt wiele :p

Nulini podoba mi się ta nazwa baby merc to jsk mercedes wśród wózków :p

Dla mnie najważniejsze jest to aby dziecku było wygodnie a myślę że taki wózek u nas się powinien sprawdzić. Wózek zostanie na dole a ja synka w gondolce wniosę na górę. Myślę że dzisiejsze wózki są dużo lepiej wykonane. Amortyzacja dobra to u nas podstawa będę mogła małego dotleniać na spacerach po lesie. Tu mamy super warunki do wychowywania dzieci.

Ostatnia edycja:
karpanna, mam to samo - wózek musi być masywny, bo mimo, że do centrum miasta mam 4km, to mieszkam na osiedlu, gdzie większość dróg to drogi gruntowe, brak chodników, albo jak są, to tak krzywe i dziurawe, że zabić się idzie, do tego często jeździmy wózkiem do lasu, w pola, więc piankowe kółeczka to mogę sobie wsadzić :-D
U mnie SPORTIVE X5 odpada przez brak skrętnych kółek, nie wyobrażam sobie życia bez tego ;-) A do Karexu po prostu zadzwoń i zapytaj, czy gdzieś w Twojej okolicy nie mają sklepu, w którym się wystawiają :tak:

Doggi, buahahaha :-D Maclaren brzmi jeszcze lepiej :-D

U mnie też wózek musi być masywny, koła pompowane i skrętne, bo na wsi to za bardzo na takich malutkich kółeczkach nie pojeżdżę:-)

reklama
Żelka widze ze orbit ma skladana gondolke tak jak pp book pop-up, fajne to jest, chociaz ja mam starego typu gondolke navette xl. A i w spacerowce pp moj 3 latek tez miesci sie bez problemu, to jest wazne zeby sie dziecko nie musialo sciskac.

Mysle ze wlasnie kazda szuka czegos innego bo na to ma wplyw przede wszystkim miejsce zamieszkania. U mnie musi byc w miare kompaktowy, lekki i skladany do malych rozmiarow. Także u nas będzie ten https://www.youtube.com/watch?v=Zaod8LcnuTI plus taka gondolka (mamy cała granatową) Peg Perego Navetta XL

Do góry