reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Femme a nie nadszarpnęłaś rodzinnego budżetu tymi zakupami?;-) Śliczne ubranka.

U mnie skoro druga dziewczynka to nie kupuję nic. Jedynie pokrowce na przewijak muszę kupić, bo przy Domi miałam tylko jeden a tak to pieluszki podkładałam i było niewygodnie.

reklama
Żelka widzę, żę mamy podobne podejscie do wózków i doświadczenia z poprzednimi hehe u mnie nie ma opcji żadnego czołgu wielkiego. Ja kupuje chyba na pewno PP Book plus S, gondole mam do niego (krotka ale mysle ze starczy, maluchy pozniej na wiosne mozna przerzucic do plaskiej spacerowki) i fotelik tez wiec tylko kupimy spacerowy. A ten spiwor z HM swietny! Tez taki kupie na to wychodzi :)

My łożeczko mamy drewniane z Ikei i turystyczne, duzo jezdzimy wiec sie przydalo bardzo.

Gosiane u nas sprawa się rozbija między concodem neo, a orbitem baby g3 oba zestawy 2in1... mąż widział oba wózki namiawia mnie na orbita (cena wychodzi ta sama), bo może i brzydki, ale super funkcjonalny lekki i wygodny, tylko gondole tez ma mikro. Trochę czasu jeszcze jest może coś jeszcze wpadnie w oko :tak:

Laydeek czekam z niexierpliwoscia :-)

Zelka orbit cena kosmiczna jak dla mnie i z wygladu masakra :p ale waznw by Tobie dobrze sluzyl

Ostatnia edycja:
Jako ze mamy do kupienia w sumie tylko wozek (cala reszte mamy, albo odziedziczymy) to M postanowil nie oszczedzac na wozku, bo to i tak jedyny wydatek.

Agulqa no Orbit urodziwy nie jest , ale jego funkcjonalnosc jest boska plus fakt ze moj 3.5 latek swobodnie siedzi w spacerowce :O mnie zaszokowal.

Z T kupilam, mi sie wydawalo ze ladny i niedrogi wozek... a zaczelam go nienawidzic po 1 spacerze :p. Skonczylo sie na tym ze po 5 mcach kupilismy spacerowe (srednia), pozniej nastepna ... i wyszlo na to ze i tak przeplacilismy i wydalismy wiecej niz na jakis super wozek ;)

Zelka pewnie jesli sie ma kase to warto zainwestowac tym vardziej jesli jest tak funkcjonalny. Ja jednak osobiscke takiego wkzka bym nke kupila ;-) wolo rozlozenie wydatkow. Ale jakbym miala sporo kasy to kto wie czy nie zastanawialabym sie nad drogim wozkiem. A poniewaz nie mam to nie myske o tym ;-)

Agulqa no jasne, kazdy kupuje to co uwaza i na co sobie moze pozwolic. my juz od dluzszego czasu odkladamy kase na wozio i inne dzidziusiowe wydatki wlasciwie od lutego, od kad zaczelismy myslec o powiekszeniu rodziny ;)

reklama
Ja pierwszy wózek kupiłam tani, ale tak badziewny, że klęłam na niego każdego dnia...
Później kupiłam używaną spacerówkę, tak zdemolowaną, że zaraz ją sprzedałam dalej, dopiero na koniec kupiłam mojego ukochanego Hummera :tak:
Teraz stwierdziłam, że nie będę aż tak na wózku oszczędzać, bo jednak będzie ciągle w użyciu i wolę wydać trochę więcej i chodzić na spacery z przyjemnością.

Wczoraj wykluczyłam Verdi Libra, przyjrzałam się zdjęciom, znalazłam kilka opinii i tak, jak myślałam, bardzo badziewnie wykonany :-(
Więc pozostaje Baby Merc ONE albo jeszcze wczoraj wypatrzyłam PLUTO Wózki,wózek dziecięcy wielofunkcyjny 3w1 Pluto (4514038566) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Do góry