reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Laydeek super meble! Nie tam łącznie z 30 parę tysi jest tylko dwa kredyty i zastanawiam się czy dużo bym przeplacila chciałabym wziąć i wydłużyć żeby mniejsza rata była

Emilchen z BRW takie są ale teraz nazwy nie pamiętam

reklama
LayDeek mebelki są super, już nie raz sobie oglądałam, ale u nas nie przejdzie, za drogie :-( ta seria Sawanna w ogóle świetna jest i dla obu płci

femme o to muszę obejrzeć, a jakościowo nie wiesz jakie one są? Bo koleżanka miała z BRW łóżko i szafę i nie była zadowolona, mówi, że ostre kanty i coś tam jeszcze nie tak.

emilchen ja ma brw i nie polecam,chociaż może coś się zmieniło ,bo ja dawno kupowałam komody i szafę,mam też dwie komody z bodzio i porównując są o wiele trwalsze i pojemniejsze

Ladne meble. Kocham biel!

Ja robilam corci wsio na bialo u znajomego stolarza. I mam teraz biale z litego drewna lozko 90x200 z szufladami za 500zl plus drewnianą bialą szafe zabudowaną z drzwiami przesownymi za 1000zl a do tego komoda biala z ikea:) Cora ma ogolnie wystroj bialo czarny z kolorowymi dodatkami. Synowi zrobie zolto-szary:)

Doggi carera tez mi sie bardzo podoba, jeszcze nie wiem ktory wezmiemy ;-) ale jakos camarelo mi przypasowalo

Nulini no widzisz, tak jak mowie u nas pomogly i zadecydowaly tak na prawde umowy o prace

Laydeek sliczne. Ja jednak praktyczna baba i niedobra matka jestem i bede od razu takie hmmm neutralne kupowac bez zwierzatek i innych takich ;-) poza tymi poki co Robert bedzie z nami w sypialni a pozniej sie zobaczy ;-)

Ja wlasnie o brw tez srednie opinie slyszalam chociaz sama nigdy nie moalam

Agulqa_b no mi też się strasznie spodobały a wiesz ze to polskie wózki? Dlatego takie tanie :) ja im więcej czytam opini o tych wózkach tym bardziej je lubię :)

yh te wózki, koleżanka była napalona na xlandera miała kupować i po rozmowie ze mną ma taki mętlik, że sama nie wie co wybrać :laugh2::laugh2::-p
Z resztą jak i ja. Małż zostawił mi dwa wózki do wyboru i czas do namysłu :-D

reklama
Ja poprzedni wózek tez miałam PL i był naprawdę świetny :) w rym tez wielkie nadzieje pokładam ;)

Żelka u nas xlander przekreslony w przedbiegach bo w tym tygodniu naszym "ogromnym" Zgorzelcu każda matka (a ostatnio wysyp matek mlooooodych) ma xlander i tylko te wózki widać więc mam uraz :p

Ostatnia edycja:
Do góry