reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

No to ja przez ostatnie dwa lata zajmowałam się tylko hipotekami :) jakby co, wiecie do kogo uderzać :)

Małżon jutro jedzie do Chorzowa po mebelki do dziecięcego pokoju. Zdecydowaliśmy sie na używane, bo z tej firmy nowe są cholernie drogie.

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1410193411.206003.jpg

Takie :)) tylko bez regału :)
Femme, pod hipotekę ta konsolidacja?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1410193411.206003.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1410193411.206003.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 45
LayDeeK, ceny tych mebli ZABIJAJĄ!!! Dziewczyna na styczniu 2011 kupowała cały zestaw, nowy, masakra :-D

femme, nam też by się przydał konsolidacyjny, ale kompletnie nie wiem, jak to ugryźć :-(

LayDeek a o jakiej firmie piszesz? U nas niedaleko jest salon Meblika ale ceny są powalające, nawet na używki nas nie stać :szok:

Dziewczyny mam pytanie. Znacie jakieś zestawy mebli dziecięcych, w których można dowolnie dobierać elementy np. najpierw weźmiemy łóżeczko i komodę, a potem w miarę możliwości szafę lub regał - i żeby to nie było drogie, ale takie w granicach zdrowego rozsądku? Najlepiej też gdyby meble były uniwersalne np. białe i nie takie typowo niemowlęce, tylko żeby potem wystawić łóżeczko i dokupić łóżko dla przedszkolaka itp.?

Sama szafa to wydatek z rzędu 2000. Łóżeczko 900 + materac 300, komoda tez chyba 900. My kupujemy szafę i komodę oraz półkę na ścianę za 1500 zł. A i przewijak w cenie. Łóżeczko dostaniemy od brata męża.

Pisze z telefonu, więc brak u mnie edycji.
Te mebelki są właśnie z Meblika, komplet Sawanna.
Z łóżeczka robi sie pozniej tapczanik, a i biurko czy regał można dokupić. Jest tez łóżko piętrowe. Także z niemowlęcego pokoju przejdzie w dziecięcy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mebelki piękne- to chyba polska firma kupis? też mysle o białych uniwersalnych meblach,a łóżeczko kupić najlepiej te większe tak do 4 lat,że wyjmuje się szczebelki i jest normalne łóżeczko;)

a co do kredytu konsolidacyjnego,jesli chodzi o gotówkowy to wystarczy pochodzic po bankach i zorientować się w ofercie. Zazwyczaj wystarczy spisać wniosek i miec dokumenty kredytów,które chcecie skonsolidować, resztą zajmie się doradca w banku. Wyliczy Wam ratę, okres kredytowanie i najwazniejsze całkowity koszt kredytu.

Do góry