reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Nulini ja nie wkem jak jeat z gotowkowymi bo nigdy nie bralam. My owszem oboje mamy umowe o prace i pewnie to nas glownie ratowalo. Poza tym przy hipotece mieszkanie w razie w jest zabezpieczeniem i my zawsze mielismy wycenione na kilka tys wiecej niz kwota za jaka kupowalismy

Jezyk ojjj tak, moze akurat ktos zechce przeczytac ;-)

No właśnie do tych 3w1 są mieszane opinie ja np kupuje 2w1 ponieważ fotelik samochodowy uważam ze musi być porządny z atestami a te z wózków w większości atestow nie mają :(

Mój wybór wózka to camarelo carera <3 zakochałam się w nim :)

Jak znaleźć worek pieniędzy? :D naoglądałam się ślicznych pokoików w tej Ikei ach :D Tyle rzeczy bym kupiła, a tak to tylko popatrzeć można :-D

reklama
Ja to nie wiem, jak ktoś ze statusem "Fanka" i tyloma postami może tak perfidnie spamować, ciekawe, ile za to płacą :crazy:

agulqa,
ale przy kredycie na samochód to też samochód jest tym zabezpieczeniem, a mimo to szans nie mieliśmy, głównie przez to, że mąż na śmieciówce :wściekła/y:

Do góry