reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Nulini na bobo wózki jest ogromny wybór i bardzo konkurencyjne ceny! Ten mój carera tamta za 1200 a wszędzie indziej w necie zaczynają się ceny od 1350

reklama
My już mamy kupno wózka za sobą. Zdecydowaliśmy się na używany DADA PARADISO SAILOR ETNO. Może nie są jakoś bardzo popularne, ale jest to Polski producent i opinie w necie też były dobre. Za cały zestaw zapłaciliśmy 550zł. I mi bardzo się spodobał wizualnie. Wstawiam zdjęcie jakieś znalezione w necie.
540x405_wozek-w-etno-sailors-41499092.jpg

Mamy dokładnie taki sam. Chciałam, żeby był uniwersalny i pasował zarówno dla chłopca i dziewczynki. Pojechaliśmy go zobaczyć, był sprawny, czysty więc dłużej się nie zastanawialiśmy. :-)

Jezyk podoba mi wie bo cala ja sie sklada a nie tak jak te 3w1 ze stelarz i siedzenie osobno...

Doggi ja bylam w 100% pewna sevilli ale teraz o kase sie rozbija niestety. Wiem tez ze jak kupke osobno wszystko to uzywana gomdola min 200, fotelik pewnie min 300 no i spacerowke bym chciala nowa bo najdluzej sluzy to ok 600zl. Czylk 1100zl to nie duzo taniej niz caly zestaw nowy

Mnie zależy (oprócz kół pompowanych i skrętnych) na skórzanej rączce i torbie do wózka wieszanej na haczykach, a nie zapinanej na zatrzaski (dużo noszę w torbie i krew mnie zalewa, bo wiecznie się odpina pod ciężarem)

femme fatal bardzo długo szukałam na tablicy i allegro. Patrzyłam tyko na takie z Bydgoszczy, żebyśmy mogli zobaczyć na żywo przed kupnem. Ten spodobał mi się od razu. Był najpierw wystawiony za 700zł, później na 600zł ale mój Małżonek wytargował jeszcze na 550zł :-)

Nulini w takim razie nasz spełnia wszystkie twoje wymagania :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marcioszek, super zakup! :tak::tak:

ja muszę w końcu się wybrać do sklepu, w którym kupowałam wózek, bo teraz do tej marity z 2014 roku jest między innymi trorba w innym fasonie - na zamek i większa (a ja mam na zatrzaski i tak jak Nulini, też mnie to wkurza).:tak: ciekawe czy będzie można zamówić samą torbę... :cool2:

reklama
Do góry