reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

dziewczyny mam dla was kilka propozycji !!!

1. chusta tkana do noszenia dzieci !! cudo praktycznie samowiążące !!!
MamaSprzeda.pl - chusta tkana NatiBaby bambus/bawełna 4,60 Perła Polka

2. sukieneczka na chrzciny :) w śmiesznej cenie :)
MamaSprzeda.pl - Różowa sukienka na chrzest, wesele, koronacje, abdykacje ... roz 62

3. i jak któraś potrzebuje to stoi u mnie zbedny stojak na wanienke (drugi kupilam bo ten mi sie gdzies zapodzial i teraz sa dwa) pasuje do duzych wanienek !!! w Rybniku i okolicahc do odbioru ... nad wysylka trzeba by pomyslec ...
MamaSprzeda.pl - Stojak na wanienke

reklama
Jezyk oooo widzisz taka potrzebuje, z takimi kolami wlasnie.

Ł ja za tym by gondole uzywana kupic i pozniej spacerowke ale jak ja sobie pomysle ze tak na prawde cenowo nie wyjdzie duzo taniej, bo sam fotelik osobno kupiony juz nabija cene to nke wkem. Jedyme co to to, ze koszty rozlozome w czasie. No i tak najlepiej to by bylo jakbym zmalazla spacerowke parasolke ale z takimi kolami jak ta spacerowka co Ł wstawila a takich chyba nie robka...

AZA fajny wozek, duzo ich widuje na ulicy wiec chyba musza byc fajne skoro tyle osob ma :) No i sklada sie fajnie, wagowo tez chyba ok :)

Jezyk fajny wozek ale ja takich duzych nie lubie, za ciezkie dla mnie. Fajna ma opcje z ta gondolka! Zawsze mozna malca przerzucic w razie ladnej pogody do spacerowki :)

Agulqa a nie myślałaś żeby kupić używany komplet? Wtedy masz spore pole do popisu :)))

Jezyk aaaa... to nie zakodowałam, że gondolę już masz :)))

Aza myslalam tyle ze nie moge znalezc poki co nic ciekawego zeby faktycznie oszczedzic. Nowy zestaw sevilla to koszt 1300zl a uzywke za 1100zl wodzialam. To wole dac 200zl wiecej a miec nowe i na gwarancji. Moze jeszcze sie cos znajdzie ale ja sredmio umiem takich rzeczy szjkac

reklama
Dziewczyny, zamówiłam sobie właśnie legginsy ciążowe Gabriella Medica Mamma Code 173 rajstopy - Odzież ciążowa - Dla Mam, . Są bardzo tanie i do tego mają darmową dostawę. Nie wiem jakiej są jakości, mam nadzieję że całkiem dobrej. Może któraś z Was też się skusi.

Ja x- landera mam spacerówkę-parasolkę dla Niny, używamy jej już 3 lata ponad a ona dalej prawie jak nowa, nie do zdarcia.
Agulqa- poszukaj czegoś używanego, ja znalazłam używany zestaw Mutsy Evo za dokładnie połowę ceny, a wózek ma dopiero 9 miesięcy. Wrzuć w gogle model jaki CIę interesuje dodaj miasto gdzie chcesz odebrać i poluj, na prawdę warto.

Ostatnia edycja:
Do góry