reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

LayDeeK właśnie sprawdziłam różnice między sevilla i carera i są takie same technicznie tylko w kolorystyce się różnią sevilla bardziej stonowana a carera bardziej szalone połączenia a tak wsjo to samo :)

reklama
Faktycznie.
Z tym, że właśnie jedyny minus tych wózków, to kolor kół.
Ja jednak wole stonowane kolory. Dlatego zdecyduje sie chyba na ten kolor ze zdjęcia.

Carera chyba ma mniej gondole zabudowana jak sie nie myle... kij moze uda mi sie jednak ł na seville namowic. Tym bardzie ze na moja korzysc jest fakt ze planujemy wiecej dzieci wiec bedzie w uzyciu, no i nie kosztuje 2tys jak niektore tylko,1300 i masz wszystko

Marcioszek, zapomniałam jeszcze o jednym - budka na foteliku musi być pełna, aż zachodząca na rączkę i bez dziurek - w zimie czasem Młodą woziłam w foteliku (jak gdzieś autem jechaliśmy) i było to istotne, żeby nigdzie nie wiało...

AZA, producent KOWMET (teraz zmienili nazwę na TREND) model Hummer, ale raczej nie znajdziesz, na OLX baaaaaaardzo sporadycznie się trafiają używki :-( X-Landera wiele osób poleca, ale z tego, co widziałam, to właśnie budkę na foteliku mają z dziurami :-(

Dziewczyny ja też napaliłam się na wózek Sevilla.
Miałam pożyczać od siostry ich używany po dwójce dzieci.
Ale z M. doszliśmy do wniosku, że naszemu pierwszemu maleństwu nowy się należy. I decyzja podjęta tez będziemy kupować - któryś z szarości.
Na szczęście obojgu nam się podoba.
Ale nawet gdyby M. się nie podobał to kto by ciężarnej zabronił :-)

reklama
Do góry