reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Carera chyba ma mniej gondole zabudowana jak sie nie myle... kij moze uda mi sie jednak ł na seville namowic. Tym bardzie ze na moja korzysc jest fakt ze planujemy wiecej dzieci wiec bedzie w uzyciu, no i nie kosztuje 2tys jak niektore tylko,1300 i masz wszystko
agulqa_b
Doggi takie same? Bo nie skumalam
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Marcioszek, zapomniałam jeszcze o jednym - budka na foteliku musi być pełna, aż zachodząca na rączkę i bez dziurek - w zimie czasem Młodą woziłam w foteliku (jak gdzieś autem jechaliśmy) i było to istotne, żeby nigdzie nie wiało...
AZA, producent KOWMET (teraz zmienili nazwę na TREND) model Hummer, ale raczej nie znajdziesz, na OLX baaaaaaardzo sporadycznie się trafiają używki :-( X-Landera wiele osób poleca, ale z tego, co widziałam, to właśnie budkę na foteliku mają z dziurami :-(
AZA, producent KOWMET (teraz zmienili nazwę na TREND) model Hummer, ale raczej nie znajdziesz, na OLX baaaaaaardzo sporadycznie się trafiają używki :-( X-Landera wiele osób poleca, ale z tego, co widziałam, to właśnie budkę na foteliku mają z dziurami :-(
Dziewczyny ja też napaliłam się na wózek Sevilla.
Miałam pożyczać od siostry ich używany po dwójce dzieci.
Ale z M. doszliśmy do wniosku, że naszemu pierwszemu maleństwu nowy się należy. I decyzja podjęta tez będziemy kupować - któryś z szarości.
Na szczęście obojgu nam się podoba.
Ale nawet gdyby M. się nie podobał to kto by ciężarnej zabronił :-)
Miałam pożyczać od siostry ich używany po dwójce dzieci.
Ale z M. doszliśmy do wniosku, że naszemu pierwszemu maleństwu nowy się należy. I decyzja podjęta tez będziemy kupować - któryś z szarości.
Na szczęście obojgu nam się podoba.
Ale nawet gdyby M. się nie podobał to kto by ciężarnej zabronił :-)
reklama
agulqa_b
Doggi spoko, juz czaje
Yggam i tego sie trzymaj! Ja dzis wieczorem Ł przekupie chyba ze dalej bedzke mnie wkurzal
Yggam i tego sie trzymaj! Ja dzis wieczorem Ł przekupie chyba ze dalej bedzke mnie wkurzal