reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Aza a widzisz mnie xlandery nie przekonuja. Nie mam pojecia csemu bo slyszalam wiele dobrych opini i moze fakt bylbu ok. Ale musialabym jechac i zobaczyc go w realu ;-) narazie szpieranie sobie odpusc dla mnie. Byc moze poprosze Cie o pomoc jak skonczymy remont i bede wiedziala jak stoimy finansowo itp :-) teraz nawet nie wiem jakimi kwotami moge operowac :-(

reklama
Rozumiem :))) Wszystko na spokojnie, trzeba wiedzieć na czym się stoi :))) A rodzice co, nic nie mówią dalej o wózku bo mieli kupować. Co do x-landera to ja Ci powiem, że długo się przekonywałam bo dużo osób Go ma. Zdecydowałam się bo jednak są bezawaryjne i przez wiele osób polecane. Nie żałuję bo nic się z nim nie dzieje, nie blakną kolory i jest super wygodny :))) Tej firmy Camarelo to powiem szczerze nie znam i w sumie na naszym forum dowiedziałam się , że taka firma istnieje :))) Choć, fakt, byłam prawie 5 lat poza obiegiem :)) Jak coś to polecam się bo kocham szperanie :))))

Aza co do rodzicow Ł to hmm... tak mieli kupic. Jedmak ostatnio na spontanie bylismy u moich rodxicow i moja mama mowila ze chodzi na nadgodziny bo odklada na Robercika na co mama Ł powiedziala "no na wozek..." . Wiec ja to odebralam ze oni nie kupia. Pozniej jeszcze do Ł mowilam ze chyba sami musimy na wozek uzbierac na co on powiedzial ze tak. Wiec podejrzewam ze nie mamy co liczyc tu na tesciow. Musimy po prostu odlozyc kase i kupic sami. Ja tylko czekam az cos sie ruszy w mieszkaniu bo tu juz nie daje rady. Chce juz isc na swoje, policzyc ile mam ile potrzebuje miec bo najgorsza dla mnie jest niewiedza

Agulqa_b ja wiem ze te 3w1 to wygodniej ale to nosidla nie są testowane z wózków i niewiadomo czy to dobre czy nie. radzę foteliko do auta osobno kupować.

AZA ja jestem anty xlander bo w zgc każda matka z xlander idziesz do sklepu wychodzisz i mjeveirsz który to twój wózek :/

Ja mam już moją carera wybraną i zdania nie zmienię i ma bardzo dobre opinie w necie

reklama
A ja się właśnie za wózkiem rozglądam :-( Trochę sie boję, że nie uda mi się dokupić samej gondoli i fotelika do mojej spacerówki, więc patrzę, co by tu innego wybrać, ale ciężko :-(

Do góry