reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Nulini to x-lander ideał hehe... :pPPPPPPPPP Tak serio to przypomnij jaką masz tą spacerówkę może coś wyszperam :))))

Marcioszek kolorki wózia super i cena też fajna :)

Goferek no... może też kupię geterki :))) Powiedz, na zimę się nadają czy za cienkie?

reklama
A jakby co to ja polacam wozki na duzych pompowanych kolach skretnych Hauck. Mloda ma tyle miejsca w spacerowie ze spi tam jak w lozeczku:) Mam 3-kolowy, hamulec tez reczny. Niezastapiony na wertepy, kamole i gorskie szlaki; p

kasiek, bo zapomniałam odp o suszarce. dokładnie klasa B jest tańsza od A i A+, A++, wiadomo. ale gościu ze sklepu mówił jeszcze, że one sie różnią tym mechanizmem do suszenia (nie pamiętam dokładnie o czym gadał).

choć ja tam i tak wolę opinię znajomych co używają taki sprzęt niż opinię sprzedawcy, więc prawdopodobnie brałabym taką do 2tys. a nie ponad 2 tys. zł :tak:

Kasiekz też mam wózek Traxx by Hauck 3 kołowy dodawałam już zdjęcia ,kupiłam nowy ze śpiworkiem jako drugi wózek dla Mikiego-spacerówka ,teraz dokupiłam używaną gondolę ,bo nie wymienię go na nic jest najlepszy :-D

Marcioszek śliczna karoca dla Twojego maluszka

Doggi zalezy czy sama spacerowa czy 3w1 i jaki model ale jak miesiac temu patrzylam to 1200-1700zl nowka. Drozszy to 3w1. Ja mam gondole z wozkiem jedo fyn bo wielka i dokupilam spacerowke hauck ktora sluzy do dzis:)

Sprite nawet nie wiedzialam ze sa suszarki z klasą A. Co do systemu suszenia to uwazam im mniej elektroniki tym wiekasza zywotnosc. Stare sprzety super chodzą a teraz te nowe co wypuszczą to tylko do gwarancji jak nam serwisant lodowki mowil:)

Bada ja tez zakochana i jak bedzie mnie stac to zimą kupie z gondolką!:) Mam hauck road runner 3kolowy.

Ostatnia edycja:
agulqa, ja tez chce seville camarelo. W Katowicach w sklepie Fido jest promocja - 1069 zł 2w1.

ImageUploadedByForum BabyBoom1409762882.481174.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409762882.481174.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409762882.481174.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Szczerze mówiąc to nie zwracałam uwagi na inne wózki, bo też się uparłam na seville. Dla mnie jest to idealny wózek, a do tego z odlotową ceną. Nawet kiedy jest w regularnej cenie :)

Do góry