reklama
A mi się podoba taka specerówka, bo też będziemy tylko spacerówkę kupowac
POLSKI wózek spacerowy od 0-3 lat SPEED + GRATISY (4531657742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
POLSKI wózek spacerowy od 0-3 lat SPEED + GRATISY (4531657742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jeżyk, rozumiem, że będziesz tą spacerówkę odbierać osobiście i wpadniesz po drodze na kawę?
Tasia001
Fanka BB :)
Aza ja mam dla Dominiki Espiro Magic 4, tylko że starszy model i jestem bardzo zadowolona. U nas wady to kosz- jest tak głupio umieszczony, że nawet zabawek do piasku nie można tam włożyć i wysokość rączki nie jest regulowana i jest za niski dla męża. Widzę, że koszyk taki sam, rączki mamy inne więc może w tym jest wyżej.
Kurcze, fajne ubranka kupujecie dla dzieciaków. Ja też bym chciała ale po pierwsze brak kasy- a na polowanie po lumpkach czy wyprzedażach na razie nie mam czasu, a po drugie- i to ważniejsze- jeszcze nie znam płci dziecka a bardzo ciężko znaleźć coś tak 100% neutralnego. Poczekam więc może na USG połówkowe, mam nadzieję że już wtedy się dowiem. I księgowa wyliczyła mi że od 9 października mogę iść na L4 już to wtedy będę miała więcej czasu na zakupy (choć na początek zamierzam jeszcze trochę pracować z domu).
Co do samochodów to mój ojciec miał Opla, strasznie rdza go zjadła. Mamy też pecha do Citroenów- rozwalały się totalnie tuż przed tym jak chcieliśmy je sprzedaćz Nissana jesteśmy bardzo zadowoleni, ma 7 lat i do tej pory nic poważnego nie trzeba było robić.
Co do samochodów to mój ojciec miał Opla, strasznie rdza go zjadła. Mamy też pecha do Citroenów- rozwalały się totalnie tuż przed tym jak chcieliśmy je sprzedaćz Nissana jesteśmy bardzo zadowoleni, ma 7 lat i do tej pory nic poważnego nie trzeba było robić.
Tasia ta spacerówka ma z boku zamek, to poprawili )) Zrobili jeszcze powiększaną budkę, nie pamiętam czy w starych modelach była. Co do wysokości to dla mnie ta i tak jest wysoka bo ja 158 a męża jeszcze przymierzę do niej )) Mi najbardziej zależy na pełnej rączce a to w parasolkach rzadkość.
Jezyk bardzo ładna spcerówa )) To bedziesz ją wykorzystywać jako gondolę tak jak pokazują? Ja taka dużą mam na pompowanych kołach więc tylko została parasolka do kupienia ))
Jezyk bardzo ładna spcerówa )) To bedziesz ją wykorzystywać jako gondolę tak jak pokazują? Ja taka dużą mam na pompowanych kołach więc tylko została parasolka do kupienia ))
Ostatnia edycja:
reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Sprite za 3000zl no cos ty. Rodzice maja boscha 6rok. Suszy codziennie poza niedziela. Szwagierka tez zachwala - kupila na necie bosch za 1600zl z groszami! Ja mam uzywanego Aristona za 500zl 4rok i super smiga
Aza super polowanie i super wózio!
Aza super polowanie i super wózio!
Ostatnia edycja: