reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Aza ja mam dla Dominiki Espiro Magic 4, tylko że starszy model i jestem bardzo zadowolona. U nas wady to kosz- jest tak głupio umieszczony, że nawet zabawek do piasku nie można tam włożyć i wysokość rączki nie jest regulowana i jest za niski dla męża. Widzę, że koszyk taki sam, rączki mamy inne więc może w tym jest wyżej.

Kurcze, fajne ubranka kupujecie dla dzieciaków. Ja też bym chciała ale po pierwsze brak kasy- a na polowanie po lumpkach czy wyprzedażach na razie nie mam czasu, a po drugie- i to ważniejsze- jeszcze nie znam płci dziecka a bardzo ciężko znaleźć coś tak 100% neutralnego. Poczekam więc może na USG połówkowe, mam nadzieję że już wtedy się dowiem. I księgowa wyliczyła mi że od 9 października mogę iść na L4 już to wtedy będę miała więcej czasu na zakupy (choć na początek zamierzam jeszcze trochę pracować z domu).
Co do samochodów to mój ojciec miał Opla, strasznie rdza go zjadła. Mamy też pecha do Citroenów- rozwalały się totalnie tuż przed tym jak chcieliśmy je sprzedać:-Dz Nissana jesteśmy bardzo zadowoleni, ma 7 lat i do tej pory nic poważnego nie trzeba było robić.

Tasia ta spacerówka ma z boku zamek, to poprawili :))) Zrobili jeszcze powiększaną budkę, nie pamiętam czy w starych modelach była. Co do wysokości to dla mnie ta i tak jest wysoka bo ja 158 a męża jeszcze przymierzę do niej :))) Mi najbardziej zależy na pełnej rączce a to w parasolkach rzadkość.

Jezyk bardzo ładna spcerówa :))) To bedziesz ją wykorzystywać jako gondolę tak jak pokazują? Ja taka dużą mam na pompowanych kołach więc tylko została parasolka do kupienia :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Sprite za 3000zl no cos ty. Rodzice maja boscha 6rok. Suszy codziennie poza niedziela. Szwagierka tez zachwala - kupila na necie bosch za 1600zl z groszami! Ja mam uzywanego Aristona za 500zl 4rok i super smiga:)

Aza super polowanie i super wózio!

Ostatnia edycja:
Do góry