reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

fajna ta spacerówka,uwielbiam turkusowy (przed remontem miałam takie ściany+ czekoladowe) ja też myślę o mały lekki wózku takim do auta ,bo mój jest super i nikomu go nie oddam ,ale wielki po złożeniu

reklama
A u mnie zre nadkola i nic wiecej :p no i my tez bez garazu 365dni w roku

Aza zakupy super!!! Ja na lato maluchowi nie kupuje jeszcze bo nie wiem w jakim tempie bedzie rosl ;-)
Ja z aplikacji korzystam i widze ;-)

Nulini to ja z kolei wiem ze szalenstw nie bedzie z powodu remontu. Bedziemy musieli ograniczyc sie do minimum

Aza wozek super, ja jednak zastanawiam sie czy takie kola by sie u nas sprawdzily....

No i mu chyba kupimy poki co tak jak pisalam sam fotelik i uzywana gondole a pozniej od razu parasolke. Jedmak licze na to ze znajde parasolke z wiekszymi kolkami :p

Bada ja też uwielbiam turkus :))))) Salon mam też w dodatkach turkusowych :))) Ten wózek jest jednak w takim bardziej zielonkawym odcieniu, kolor cudny bo na żywo widziałam :))))

Jezyk jeździłam nim sobie po sklepie w Smyku i prowadzi się bardzo fajnie :)))) Z tego co czytałam ma same dobre opinie, jedynie ludzie narzekają na mały koszyk ale ja i tak zawsze torbę miałam ze sobą :))) Już znalazłam uchwyty na zakupy więc powoli będę zbierać na wózek :)

Doggi ja potrzebuję parasolki na wyjazd, który będzie w sierpniu więc dzieć już będzie siedziący. Spacerówkę mam też taką dużą, normalną a ta do samochodu będzie :)

Ja też tak gondolę około pół roku czyli do lipca hehe :)))) To wszystko jednak zależy od dziecka, bo ja zmieniłam już po 5 miesiącach bo Konrad wszystkie spacery spędzał z głową co chwilę podnoszoną do góry aby zobaczyć coś z gondoli więc przesadziłam Go do spacerówki aby się nie mordował :))) Ja jednak mam siedzisko kubełkowe wiec na początku był w pozycji półleżącej.

Minimum pół roku, do września bym chciała dociagnac bo bardzo lubiłam z gondola chodzić ale Stachu zweryfikuje i wyjdzie e praniu ;)

reklama
A ja sie nie mastawiam, wiem ze chxialabym duzo w chuscie nosic a.e spacery po wsi tez mile widziane. Zobacze jeszcze. Poki co nie mysle o wozku bo juz sama nie wiem jaki i kiedy kupimy

Do góry