reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
u nas w Roverze też nadkola się zaczęły sypać,ale 6 lat nim jeździmy więc nie ma co narzekać ,a i garażu nie mamy
mąż mi wytłumaczył,że w nowszych autach jest na dole ocynk,a nie blacha i one z pewnością dłużej posłużą,on ma tak w pracowniczym Berlingo,nic mu nie jest
ojciec też swoją Zafirą jeździ już 8 rok ,a samo auto ma 15 lat i dopiero teraz coś tam wyłazi,ale niewiele

któraś mi tu poleciła mazdę pregnency i pokazałam mężowi i bardzo mu się spodobała,zdarzają się nawet w wersji 7 osobowej i mówi tego kupimy ;-)

Widzę, że rozmowa o autach :)) Potwierdzam, że Fordy i Ople rdzewieją ale w Naszym Mitsubischi tez nadkola rdzewieją. W Passacie na szczęście jest ocynk :))))

Nulini mój Passat ma ponad 16 lat a zawieszenie w większej części ma jeszcze oryginalne :)))) Jednak to dlatego, że był użytkowany w Niemczech. Na naszych drogach w większości aut zawieszenie trzeba po kolei robić :))))

Ogólnie prawda jest taka, że wszystko zależy po kim się kupi auto, czy dbał o nie czy zajeżdżał. My kiedyś kupiliśmy japońca od gościa co chwalił się, że budzik zamyka i jak japońce słyną ze swych silników, tak nam korbowód wyszedł bokiem... Nie zraziliśmy się jednak do japońca bo wiedzieliśmy, że silnik zajechał poprzednik.

Wracając do wątku pochwalę się łowami :)))) Jedno zdjęcie rzeczy z lumpka gdzie za wszystko dałam 30 zł a drugie z Tesco ale wszystko kupione na przecenie w cenach od 5 do 30 zł :)))

Załączniki

• 20140903_072936.jpg
    20140903_072936.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 41
  • 20140903_073318.jpg
    20140903_073318.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Aza udane łowy,a tego pajaca z Tesco w rękach miałam,ale ja mam tyle ubranek,że dwoje dzieci bym ubrała,więc w sumie nie kupiłam ;-)

my też kupujemy sprowadzane auta,nasz Rover jest z Niemiec i my jesteśmy drugimi właścicielami,ojciec ma Zafirę z Francji,teraz też szukam z Niemiec i przerejstrujemy

Jezyk może powinnam inaczej dodawać abyś widziała na aplikacji. Ja robię to przez zaawansowaną edycję. Możesz wiesz jaki jest inny sposób ci by wszyscy widzieli?

Ostatnia edycja:
AZA, cudne łowy!!! :-D

Ja jakoś tak się psychicznie nastawiam, że jak już mi się uda załatwić całą zamotę z ZUSem, to dopiero wtedy będę szaleć z zakupami...
Póki co to nawet nie wiem, czy i kiedy będę mieć kasę :baffled:

reklama

Bada
ja jeszcze nie wiem co mam bo nie wytachałam rzeczy z piwnicy ale nie mogłam się oprzeć tej zebrze :)))) Poza tym wiem, że body mam na pewno sprane więc co tam, chociaż tyle mogę :)))) Gratuluje wyboru autka, japońce są fajne :))))

Zdecydowałam się też na spacerówkę-parasolkę :)))) Wiem, że dopiero ją będę potrzebować na wakacje ale wiecie, nie mogę się powstrzymać od szukania wózka :))))) Kupię jeszcze w tym roku bo macierzyński będzie słabszy, o taką: WÓZEK ESPIRO MAGIC +SKOCZEK+ANGRY BIRD+PARASOLKA (4532558425) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Do góry