reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Bada.m no my od wczoraj odkładamy na auto tzn mąż mi daje a ja chowam żeby nie zakosil ;)

Agulqa_b niezli są moi znajomi ostatnio sprzedawali mieszkanie taaaakie niewielkie 120m2 :p i w pełni umeblowane sprzedali i to wszystko nówka cewka nierdzewka bo wszystko robili na świeżo 2 lata temu

reklama
Doggi to niezle. My z Ł myslelilsmy ze bedzie mniej do roboty bo mieszkanie od prokuratora i nauczycielki... na szczescie dzis sie przyjrzalam i panele sa ok, do lazienki tylko lustro trzeba i scianke do wanny by nie chlapac no i wszedzie sciany wygipsowac i pomalowac. Najwiekszy wydatek czyli kuchnia i lazienka zostaje jak jest tyle ze lodowke bedziemy kombinowac. A kupilismy to mieszkanie za 56tys mniej niz poczatkowo chcieli...

A co do samochodu poki co mamy czym jezdzic i nie planujemy nowego . Musimy posplacac najpierw dlugi u rodzinki i pozniej chcemy odkladac kase na kolejne mieszkanie pod wynajem

Bada to lepiej wam idzie niż nam ;) mam nadzieje ze do stycznia sie wyrabialmy, mój też chciał na konto ale z firmowego przelewać ale nie zgodziłam się bliżej mnie są bardziej bezpieczne bo do konta ma dostęp ;)

My juz uskladalismy na szczescie na auto ale cos nam nie wychodzi kupno. W srode maz jedzie, mam nadzieje ze w koncu kupi ten samochod bo ciagle cos wypada. Juz nam jeden sprzed nosa ktos sprzatnal 2 mies temu.

gosiane podziwiam,że mąż bez Ciebie kupuje,u nas to nie przejdzie, nie ma kupna beze mnie :tak:i mojej akceptacji
Doggi my też do stycznia czekamy,bo po pierwsze nie chcemy kredytu,a może uda się nazbierać,po drugie mamy prywatne ubezpieczenia i po porodzie liczę na tą kasę ,poza tym na remont wydaliśmy teraz 5 tyś i jeszcze mebli nie kupiłam :tak:
a pieniądze też z konta wybieram i chomikuje :happy2:

Agulqa ludzie sa dziwni jak ja kupilam mieszkanie to mi chcieli stare klamoty wcisnac za 5 tys. jak powiedzialam ze moge je wziasc jedynie za darmo to znosili z czwartego pietra, bo windy nie bylo w sumie to mnie rozbawili:-) w lazience nawet odkrecili takie stare plastikowe wieszaki hi hi hi

Gosiane u nas tez kupno beze mnie nie przejdzie w końcu to ja będę w 90% przypadków nim jeździć no stary ma swoją dacia Dokker Van (tylko dwa miejsca ma....)

Bada ja po cichu liczę na to ze listopad/grudzień kupimy tez kredytu nie chcemy bo aktualnie spłacamy jeden na knajpe ale na szczęście nie dużo czeka nas pół remont pokoju dla Stacha puki co odłożone mamy 2500 zł :p wiec długa droga przed nami ale chcieć to móc ;)

reklama
Do góry