reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, ja to maniaczka i im dłuższe i większe auto, tym mi lepiej A Skody uwielbiam, za Octavię czy Superba (w kombi rzecz jasna) to bym się dała pokroić Za to Passata bym w życiu nie chciała, bo mają jeszcze gorsze zawieszenie, niż Mondeo :-(
Nulini no mi to z absolutnie nie przeszkadza czy auto duże czy nie ostatni miesiąc miałam hyundai mojego taty (taki duży jak kaszkaj nie pamiętam nazwy) i czułam się w nim bosko ja taka mala w takim aucie czułam się jak panisko
A mój ma kłopot z tym ze on ma jakąś paranoję ze zastaeimy autami całą ulice i sąsiedzi będą sapac (kit ze sąsiedzi mają po 3 auta z czego dwa vany) i ten mój T ma z tym kłopot a ja mu mowie żeby miał to gdzieś i myślał o nas a nie co sąsiedzi na to
A mój ma kłopot z tym ze on ma jakąś paranoję ze zastaeimy autami całą ulice i sąsiedzi będą sapac (kit ze sąsiedzi mają po 3 auta z czego dwa vany) i ten mój T ma z tym kłopot a ja mu mowie żeby miał to gdzieś i myślał o nas a nie co sąsiedzi na to
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, my na wakacje mieliśmy Galaxy teścia, oj, cudo! Normalnie jak stawaliśmy przy Mondeo moich rodziców to jak ciężarówa A jak się przesiedliśmy do naszego, to dupskiem po ziemi
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Najgorzej mi było po 4 godzinach jazdy TIRem Jakbym spadła z nieba
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi no nam w niektorych miejscach tapeta z tynkiem odpada a gdzie niegdzie normalnie widze wielkie zacieki wypuklosci od starych farb i tego kleju. No nic trzeba sie z Ł wziac w garsc i robic. No i jeszcze nie wkem co z tymi futrynami wyjdzie i drzwiami nowymi :-(
Nulini rdza wlasnie w fordach fiatach i oplach na podobnym poziomie. My poki co nie robimy, moze na wiosne jakby kaska byla. Nie chce duzo inwestowac w to auto bo 98r ile moze pojezdzic jeszcze....
Co do passatow to te nowe w kombi sa boskie jak dla mnie ;-)
Tasia ja nie wiem jaka jest w kuchni ale zastanawiam sie czy jej tez nie zedrzemy i nie pomalujemh lub nie polozymy nowej bo jest straaaasznie brudna. Feee
Nulini rdza wlasnie w fordach fiatach i oplach na podobnym poziomie. My poki co nie robimy, moze na wiosne jakby kaska byla. Nie chce duzo inwestowac w to auto bo 98r ile moze pojezdzic jeszcze....
Co do passatow to te nowe w kombi sa boskie jak dla mnie ;-)
Tasia ja nie wiem jaka jest w kuchni ale zastanawiam sie czy jej tez nie zedrzemy i nie pomalujemh lub nie polozymy nowej bo jest straaaasznie brudna. Feee
Tasia001
Agulqa u nas był syf totalny w całym mieszkaniu (ale za to było tanie). Facet pijaczyna po rozwodzie, miał już komornika na karku. Kupiliśmy mieszkanie z zadłużeniem w spółdzielni, ale wiedzieliśmy o tym i po prostu dostał o tyle mniej za mieszkanie. Do tego jesteśmy 4 właścicielami tego mieszkania i niestety w niektórych pokojach, były akurat 4 warstwy tapety.
bada m.
agulqa rozumiem Cię doskonale jak kupiliśmy nasz dom to też prawie nic nie robiliśmy ,był luty a Antoś miał 2,5 miesiąca więc tylko odświerzenie ,ale tak jak u was najgorsza była tapeta w kuchni,obleśna bo wiadomo jak sama nabrudzisz to co innego niż w cudzym syfie mieszkać
reklama
agulqa_b
Tasia no rozumiem doskonale. Ja i tak sie ciesze bo jak na 4pok duzo nie dalismy. I w sumke tragedii nie ma, mkeszkac sie da tyle ze wiadomo ze kazdy chce pod siebie :-)
Bada dokladnie tak jak mowisz. Oni maja jedno dzoecko ok 10lat z drugke ok 2. No i na scianach widac ze np zacieki od herbaty czy kako. Zarowno w pokojach jak i w kuchni
Bada dokladnie tak jak mowisz. Oni maja jedno dzoecko ok 10lat z drugke ok 2. No i na scianach widac ze np zacieki od herbaty czy kako. Zarowno w pokojach jak i w kuchni