reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

bada, ja mam największy problem z miejscem, bo suszarkę i tak na raty wezmę. tylko ta miejscówka :-( myślę, myślę i nie wiem :-(

reklama
u mnie też z miejscem krucho,więc nastawiam się na tą nakładaną na pralkę,ale mam Samsunga i nie wiem czy ta firma ma w swojej ofercie ten łącznik co by jedno na drugim ustawić

ja nawet takiej opcji nie mam, bo moja pralka ma 40cm a suszarka 60cm. ale myslę intensywnie i choćbym miała ją w pokoju postawić to tak zrobię :-p:-p:rofl2:

No wiec moze uda mi sie pozyczyc od kogos a jak nie to trudno kupie uzywana :-)

U nas narazie odpada. Zostawili w tym mieszkaniu pralke ale wzieli lodowke z zabudowy wiec musimy lodowke najpierw kupic no i caly remont zrobic a jest co robic ;-)

Bada.m o zgrozo droga impreza :/ najpierw auto potem suszarka ;)

Agulqa_b serio wzięli lodówkę z zabudowy?! Dziwnie w sumie. Tasia ma rację dobrze wymierzcie moi rodzice pralkę jak wymieniali to coś ojciec się pomylił zapisując i teraz obudowa się nie domyka :/

reklama
Tasia wiem... moj tata jednak ma znajomego co handluje uzywanymi pralkami i lodowkami, naprawia i daje gwarancje rok. Do mieszkania ktore wynajmujemy kupilismy dobra pralke za 200zl. Licxe na to ze moze uda sie od niego cos kupic to wydatek mniejszy a za jakis czas przy remoncie kuchni i lazienki nie bedzie szkoda tej lodowki wywalic

Doggi nic nie mow. W korytarzu byla szafa na wymiar do sciany montowana, widac bylo ze stara itp, pewnie za jakis czas bym wywalila ale nie zdazylam bo zdemontowali i tez wzieli ;-) najlepsze jest to, ze maja nowy dom wybudowany wiec na co im stara sypiaca sie szafa i lodowka?:p

Do góry