reklama
bada m.
Fanka BB :)
u mnie też z miejscem krucho,więc nastawiam się na tą nakładaną na pralkę,ale mam Samsunga i nie wiem czy ta firma ma w swojej ofercie ten łącznik co by jedno na drugim ustawić
bada m.
taka super oszczędna to powyżej 2000 ,a w klasie energetycznej B to i za 1400 zl kupisz
agulqa_b
No wiec moze uda mi sie pozyczyc od kogos a jak nie to trudno kupie uzywana :-)
U nas narazie odpada. Zostawili w tym mieszkaniu pralke ale wzieli lodowke z zabudowy wiec musimy lodowke najpierw kupic no i caly remont zrobic a jest co robic ;-)
U nas narazie odpada. Zostawili w tym mieszkaniu pralke ale wzieli lodowke z zabudowy wiec musimy lodowke najpierw kupic no i caly remont zrobic a jest co robic ;-)
Bada.m o zgrozo droga impreza :/ najpierw auto potem suszarka
Agulqa_b serio wzięli lodówkę z zabudowy?! Dziwnie w sumie. Tasia ma rację dobrze wymierzcie moi rodzice pralkę jak wymieniali to coś ojciec się pomylił zapisując i teraz obudowa się nie domyka :/
Agulqa_b serio wzięli lodówkę z zabudowy?! Dziwnie w sumie. Tasia ma rację dobrze wymierzcie moi rodzice pralkę jak wymieniali to coś ojciec się pomylił zapisując i teraz obudowa się nie domyka :/
bada m.
Doggi u nas też samochód to cel główny,a suszarkę pewnie bym wzięła na raty
reklama
agulqa_b
Tasia wiem... moj tata jednak ma znajomego co handluje uzywanymi pralkami i lodowkami, naprawia i daje gwarancje rok. Do mieszkania ktore wynajmujemy kupilismy dobra pralke za 200zl. Licxe na to ze moze uda sie od niego cos kupic to wydatek mniejszy a za jakis czas przy remoncie kuchni i lazienki nie bedzie szkoda tej lodowki wywalic
Doggi nic nie mow. W korytarzu byla szafa na wymiar do sciany montowana, widac bylo ze stara itp, pewnie za jakis czas bym wywalila ale nie zdazylam bo zdemontowali i tez wzieli ;-) najlepsze jest to, ze maja nowy dom wybudowany wiec na co im stara sypiaca sie szafa i lodowka?
Doggi nic nie mow. W korytarzu byla szafa na wymiar do sciany montowana, widac bylo ze stara itp, pewnie za jakis czas bym wywalila ale nie zdazylam bo zdemontowali i tez wzieli ;-) najlepsze jest to, ze maja nowy dom wybudowany wiec na co im stara sypiaca sie szafa i lodowka?