reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Agulqa_b dlatego trzeba wybrać taką gondole żeby długo służyła ola jeździła w gondoli do 10miesievy potem spacerówka 2 miesiące (nienawidziła jej) i potem parasolka w której jeździła rok bo dłużej mię dawała się do mię pakować bo chciała sama chodzić ;)

Tasia a kiefy ty rodziłas? Ja Ole w czerwcu i jej było wiecznie gorąco (di teraz jest) wiec u nas polnaga była bo ciągle spocona jak próbowałam metoda jedna warstwa więcej niż dorosły :p
Jestem ciekawa jak to będzie w styczniu bo nie mam doświadczenie w zimie z takim maluszkiem bo ola miała pół roku jak zima przyszła i trochę się boje czy będę wiedziała hak stacha ubierać :/

reklama
Doggi urodziłam na koniec marca, ale wtedy śnieg leżał jeszcze:-D. Ale pamiętam, że w maju to już na krótki rękaw jeździła, bo ciepło było. Też mnie jakoś nie przemawia do mnie ten styczeń. Ja mam nadzieję, że zimowej pogody nie będzie:-D

ja Antosia urodziłam pod koniec listopada,po 5 dniach od wyjścia ze szpitala poszliśmy na spacer i powiem wam,że tylko raz ubrałam go w kombinezon w styczniu,bo było ok.-20 ,a tak to body,rajtuzy dresik i do śpiwora+kocyk i tyle ,nigdy go nie przegrzewałam,a dziecko w tym wózku jest tak zapatulone,że nie ma prawa zmarznąć

Tasia właśnie wczoraj czytałam ze ma być bardzo sroga zima bo bociany zawinely manatki i uciekły dużo wcześniej niż zawsze :/ mam nadzieje ze to tylko takie gadanie

Bada ja niby to wiem ale ja taki zmarzluch ze ja mam zawsze na sobie milion warstw ubrań a ivjak mnie z zimną telepie i to w domu!!! A chce dużo spacerować wiec trochę się stresuje tym :/

U nas gondola krótko służyła, ale już w maju były takie upały, że Młoda w basenie się kąpała, więc woziłam ją na płasko w spacerówce...

Doggi też słyszałam o tych bocianach... wrrr aż się boję.

Nulini ja właśnie żałowałam, że Dominika za mała w lato na spacerówkę, bo tak gorąco było. Ale ona z końca marca i spacerówka dużo za duża jeszcze była dla niej. Dopiero w październik/listopad zrobiliśmy przesiadkę.

W każdym bądź razie mam kombinezon, śpiworek z rękawkami i kapturem, zwykły śpiworek więc coś się dopasuje;-)

Bada no ja będę miała 3,5 różnicy a czuje jakbym nigdy nie opiekowała się noworodkiem :(

Tasia kurde to lipa miałam nadzieję że mi się o tych bocianach przyśniło :p

reklama
Ja będę miała 4 lata różnicy, a jak widzę noworodka, to mam wrażenie, że nigdy przez to nie przechodziłam :-D
Ale wtedy leciałam na żywioł i teraz też zaufam intuicji ;-)

Do góry