reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

femme ja wziełam 38 ale już się wyprzedały, po za brzuchem raczej nigdzie nie tyje więc p oprostu sprawdziłam wymiary w biodrach. Ale ty jesteś chudzinka więc może 36 będzie ok. A zapomniałam wspomnieć, że min zamówienie on-line to 40zł nie wliczając przesyłki.

reklama
Dopiero zamówiłam, koszty przesyłki to 9,9zł przy płatności przelewem lub 14,9zł przy płatności za pobraniem. Jak się wejdzie na główną stronę to w na dole jest punkt dostawa i tam jest wszystko opisane.

Ja z tego sklepu zamawiam przez Internet ubranka dla Niny, w sklepie ceny są znacznie wyższe. I muszę powiedzieć że jestem zadowolona, koszulki np. po 10 zł a bawełna super jakości, w ogóle się nie spiera, nie rozciąga itp. Mam też ze 2 bluzy i ostatnio kupiłam spódniczkę, wszystko bardzo fajne. Rozmiarówka jest taka bardzo uśredniona, nigdy jeszcze nie musiałam nic zwracać, jak zamawiam na 104 to jest takie jak być powinno, ani nie za duże ani nie za małe.

Femme, a co to za kota masz na zdjęciu przy swoim Nicku? Taki jakiś rosyjski niebieski? Ja mam kotkę brytyjską niebieską Celinę, jest chyba najbardziej ciapowatym kotem na świecie.

reklama
Cornish Rex ... najcudowniejsza rasa na świecie :-D kot jak dziecko normalnie ;-)
2013-05-13 10.03.05.jpgP1210742.jpg

Załączniki

• 2013-05-13 10.03.05.jpg
    2013-05-13 10.03.05.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 40
  • P1210742.jpg
    P1210742.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 49
Do góry