reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
i ma zupełnie inną sierść ;-) nie dość że w dotyku jak jedwab to nie wypada dopiero przy stresie ;-) jeszcze miałam drugiego ale niestety nie dało się go uratować jak zaczęły się problemy z oddawaniem moczu :-(
Femme piękny ten kociak.
A powiedz mi ta rasa jest z tych spokojnych czy szalejących po mieszkaniu?
Zastanawiamy się nad zwierzakiem dla dzieci.
Co prawda nie teraz tylko za kilka lat, ale psa na pewno już nie chcemy, a z kotem też mam złe doświadczenia tylko, że ja dachowca zwykłego miałam.
Tyle szkód co q domu narobił...Ehh szkoda gadać
A powiedz mi ta rasa jest z tych spokojnych czy szalejących po mieszkaniu?
Zastanawiamy się nad zwierzakiem dla dzieci.
Co prawda nie teraz tylko za kilka lat, ale psa na pewno już nie chcemy, a z kotem też mam złe doświadczenia tylko, że ja dachowca zwykłego miałam.
Tyle szkód co q domu narobił...Ehh szkoda gadać
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja bez kota żyć nie mogę hehe ;-) te dostałam od koleżanki z forum musiała oddać i zaproponowałam że wezmę bo akurat próbowaliśmy żyć bez kota tak to skubane drogie są strasznie bo mało ich jest w PL ale zakochana jestem Melka to śpi ze mną przytulona pod kołderką codziennie inaczej nie zaśnie oj ja o nich to mogłabym opowiadać bez końca tak mnie zauroczyły :-)
ALECTA - jak najbardziej do dzieci ;-) te koty w ogóle nie używają pazurów w zabawie ;-) bardzo mądre są i nawet nie reagują na jakieś kici kici tylko po imieniu walisz i normalnie jak psu komendy ;-) pieszczochy niesamowite nigdy nie widziałam żeby syknęły albo drapnęły jakieś dziecko a różne mam w domu dzieci :-) najwyżej jak je chcą męczyć to przychodzi po pomoc do mnie albo się chowa :-) ja te wzięłam jak były już starsze bo 4 i 6 lat miały więc nie wiem jak się zachowują jako kociaki ale teraz to raczej kanapowce nie niszczą nic na zabawy jak się zbierze to raz na miesiąc
ALECTA - jak najbardziej do dzieci ;-) te koty w ogóle nie używają pazurów w zabawie ;-) bardzo mądre są i nawet nie reagują na jakieś kici kici tylko po imieniu walisz i normalnie jak psu komendy ;-) pieszczochy niesamowite nigdy nie widziałam żeby syknęły albo drapnęły jakieś dziecko a różne mam w domu dzieci :-) najwyżej jak je chcą męczyć to przychodzi po pomoc do mnie albo się chowa :-) ja te wzięłam jak były już starsze bo 4 i 6 lat miały więc nie wiem jak się zachowują jako kociaki ale teraz to raczej kanapowce nie niszczą nic na zabawy jak się zbierze to raz na miesiąc
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Fanka BB :)
Jezyk ja tam nie wiem jak sie mierzyc i w ogole i o ile koszulki moge kupic o tyle spodnie itp sie boje :-[
Susel o c&a mowisz?
Femme daj troche borowek ;-)
Ja poki co zadnych zwierzat nie chce wole dzidzie ;-)
Susel o c&a mowisz?
Femme daj troche borowek ;-)
Ja poki co zadnych zwierzat nie chce wole dzidzie ;-)
Femme- cudny tej Twój kociak. Ja jak już pisałam mam kotke, brytyjska niebieska. Alecta- też jak najbardziej nadaje się dla dzieci. Jest jak duży pluszak, prawie cały dzień śpi lub wyleguje się w różnych miejscach, nie drapie nikogo i niczego, a jak nie ma ochoty na zaczepianie i głaskanie to po prostu sobie idzie i gdzieś się chowa. Do tego w niektórych sprawach zachowuje się jak pies- wita nas po przyjściu z pracy, aportuje zabawki itp. Kupiliśmy ją półtorej roku przed urodzeniem Niny i nie było żadnych problemów.
Agulqa- tak o c&A pisze, bardzo jestem zadowolona z tego sklepu.
Agulqa- tak o c&A pisze, bardzo jestem zadowolona z tego sklepu.
Jeśli któraś chciałaby zwierzaka dla dziecka to polecam szynszyla. Żyje długo więc nie ma co chwile rozpaczy po stracie zwierzątka i wcale nie śmierdzi. Ja przerobiłam już wiele gryzoni ale szynszyle są najlepsze dla dzieci a milusie futerko... mmm... )))
agulqa_b
Aza dla mnie szynszyne sa po prostu brzydkie
reklama
Tasia001
Załączniki