reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
i ma zupełnie inną sierść ;-) nie dość że w dotyku jak jedwab to nie wypada dopiero przy stresie ;-) jeszcze miałam drugiego ale niestety nie dało się go uratować jak zaczęły się problemy z oddawaniem moczu :-(

Ojej :-(
Sierść jak aksamit tu wygląda...my póki nie będziemy na swoim nie zdecydujemy się raczej na zwierzaka...i dzieciaki niech troszkę podrosna.

Femme piękny ten kociak.
A powiedz mi ta rasa jest z tych spokojnych czy szalejących po mieszkaniu?
Zastanawiamy się nad zwierzakiem dla dzieci.
Co prawda nie teraz tylko za kilka lat, ale psa na pewno już nie chcemy, a z kotem też mam złe doświadczenia tylko, że ja dachowca zwykłego miałam.
Tyle szkód co q domu narobił...Ehh szkoda gadać

Ja bez kota żyć nie mogę hehe ;-) te dostałam od koleżanki z forum musiała oddać i zaproponowałam że wezmę bo akurat próbowaliśmy żyć bez kota :-D tak to skubane drogie są strasznie bo mało ich jest w PL ale zakochana jestem Melka to śpi ze mną przytulona pod kołderką codziennie inaczej nie zaśnie :-D oj ja o nich to mogłabym opowiadać bez końca tak mnie zauroczyły :-)

ALECTA - jak najbardziej do dzieci ;-) te koty w ogóle nie używają pazurów w zabawie ;-) bardzo mądre są i nawet nie reagują na jakieś kici kici tylko po imieniu walisz i normalnie jak psu komendy ;-) pieszczochy niesamowite nigdy nie widziałam żeby syknęły albo drapnęły jakieś dziecko a różne mam w domu dzieci :-) najwyżej jak je chcą męczyć to przychodzi po pomoc do mnie albo się chowa :-) ja te wzięłam jak były już starsze bo 4 i 6 lat miały więc nie wiem jak się zachowują jako kociaki ale teraz to raczej kanapowce nie niszczą nic na zabawy jak się zbierze to raz na miesiąc :-p

Ostatnia edycja:
Jezyk ja tam nie wiem jak sie mierzyc i w ogole :p i o ile koszulki moge kupic o tyle spodnie itp sie boje :-[

Susel o c&a mowisz?

Femme daj troche borowek ;-)

Ja poki co zadnych zwierzat nie chce :p wole dzidzie ;-)

Femme- cudny tej Twój kociak. Ja jak już pisałam mam kotke, brytyjska niebieska. Alecta- też jak najbardziej nadaje się dla dzieci. Jest jak duży pluszak, prawie cały dzień śpi lub wyleguje się w różnych miejscach, nie drapie nikogo i niczego, a jak nie ma ochoty na zaczepianie i głaskanie to po prostu sobie idzie i gdzieś się chowa. Do tego w niektórych sprawach zachowuje się jak pies- wita nas po przyjściu z pracy, aportuje zabawki itp. Kupiliśmy ją półtorej roku przed urodzeniem Niny i nie było żadnych problemów.
Agulqa- tak o c&A pisze, bardzo jestem zadowolona z tego sklepu.

Jeśli któraś chciałaby zwierzaka dla dziecka to polecam szynszyla. Żyje długo więc nie ma co chwile rozpaczy po stracie zwierzątka i wcale nie śmierdzi. Ja przerobiłam już wiele gryzoni ale szynszyle są najlepsze dla dzieci a milusie futerko... mmm... :))))

reklama
A ja mam świetnego psa ze schroniska, ale został w domu rodzinnym bo nie chciał się przystosować do życia w bloku. Dzieci kocha, kładzie się przy nogach, na każdy płacz biega w kółko dziecka i alarmuje że trzeba podejść.

Moje cudo 2014-08-17-312.jpg2014-08-17-313.jpg

Załączniki

• 2014-08-17-312.jpg
    2014-08-17-312.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 79
  • 2014-08-17-313.jpg
    2014-08-17-313.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 68
Do góry