reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Agulqa świetny bodziak i to zapinanie na początek jest najlepsiejsze, musze sobie podokupować kilka takich bodziaków - jak już zrobie rozeznanie co mam :)

W ogóle chce się pochwalić, że dzwoniła do mnie kuzynka (urodziła córe w styczniu w tamtym roku) i się zaoferowała że jak u Nas córa będzie to całą wyprawkę 0-9/12 mcy mi przekaże :tak::-D:-D

Żelka super, że kuzynka się zaoferowała.

Agulqa
śliczny bodziak. U nas się z kolei body kopertowe nie sprawdziły, bo mała tak nie lubiła się ubierać, że zapinanie tego było tragedią. Tak się wiła, że zawsze pomyliłam napy, ale przy "normalnych" dzieciach sprawdzają się super:-D

Agulqa słodkie :-)

Mi dwie koleżanki łóżeczko zaproponowaly jeszcze inna wózek wiec nie będzie źle :p a ciuszki to najmniejszy problem ;-)

Doggi ja nikomu nic nie zlece bo maja inny gust :p o ile mama by cos znalazla tak tesciowa nie wiem czy da rade :p

Zelka wlasnie wiem ze wygodne niestety to chyba dopiero drugie tak zapinane bo w lumpku ciezko o kopertowe. Za to nowe tylko takie biore ;-) co do wyprawki super! Ja mam znajoma i kuzynke co maja troche ponad roczne, obie chlopakow ale nikt nic nie chce chocby odsprzeda lu pozyczyc.

Tasia ja licze na to ze dam rade :p

Femme ja tak mowie ale z kasa tez ciezko :p na szczescie loxecxko za 320zl znalazlam, wozek niby rodxice Ł mieli kupic ale tylko raz haslo rzucili i temat ucichl wiec nie wiem.

Doggi ja nikomu nic nie zlece bo maja inny gust :p o ile mama by cos znalazla tak tesciowa nie wiem czy da rade :p

Zelka wlasnie wiem ze wygodne niestety to chyba dopiero drugie tak zapinane bo w lumpku ciezko o kopertowe. Za to nowe tylko takie biore ;-) co do wyprawki super! Ja mam znajoma i kuzynke co maja troche ponad roczne, obie chlopakow ale nikt nic nie chce chocby odsprzeda lu pozyczyc.

Tasia ja licze na to ze dam rade :p

reklama
Agulqa w lumpku kupisz trochę przez głowę, w sklepie kopertowe i dasz radę z pewnością. Ja z kopertowymi też dawałam sobie radę, ale wolałam te przez głowę. Ogólnie nie przesadzaj z rozm. 56. Kupuj więcej 62 i 68.

Do góry