reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Tasia- cudny!psy uwielbiam ale właśnie duże. My mamy owczarka niemieckiego długowłosego! I też do dzieci jest no po prostu za chłopakami wskoczylby w ogień.

jezyk ale w domu go trzymacie czy na zewnątrz? My też jeśli już to chcielibyśmy dużego psa. Najgorsze, że nie mamy ogrodzonej działki...

Dopóki był mały był w domu, ale teraz jest na zewnątrz. Ma ogrodzony teren i sobie biega, a jak już się przeprowadzimy to będzie miał cały sad do dyspozycji. :)

A to nasze cudo
DSC_1690.jpgDSC_1698.jpg

Zdjęcia są z lutego, od tego czasu trochę podrósł malutki :)

Załączniki

• DSC_1690.jpg
    DSC_1690.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC_1698.jpg
    DSC_1698.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 39
Jezyk mój ma właśnie charakter owczarkowaty, zagania dzieciaki jak mu biegają w okolicach bramy, czy furtki.

A piesio teraz wygląda ładnie, w schronisku był chudy, sierść beznadziejna. I to akurat nie wina schroniska, bo jest z jednego z lepszych schronisk w PL. Poprzednie życie miał ciężkie, ok 3 miesiące błąkał się po lasach, żywił się rybami które sam złowił w rzece. Na pierwszych spacerach potrafił rzucić się na spleśniały chleb i na komendę "nie wolno" patrzył z wyrzutem, że taki kąsek mu przepadnie. Do tego boi się grubych mężczyzn tzn warczy i idzie się schować.

No pieski sa slicxne i kochane ale ja bym nje chciala. Mieszkanie w bloku wiec tylko by ske meczyl niepotrzebnie.

Tasia ja mam wrazenie ze Twoj taki pasterski typowo ;-)

Tasia- biedny :( musiał sporo przejść.
Nasz na lato chudnie, mniej je więcej pije, no ale weterynarz kazał pilnować wagi bo owczarki często na stawy chorują, w ogóle duże psy muszą dbać o linię :D

reklama
Jezyk śliczny Niunio. Owczarki to nawet jak są małe te wyglądają dostojnie.

Agulqa dlatego pies został w domu z ogrodem. Miałam psa w bloku jak byłam dzieckiem i wiem, że to obowiązek... duży obowiązek. Ale jak dzieciaki będą gotowe na psa, to pewnie się zgodzę. Tylko wtedy jakiegoś średniaka, bo małych psów nie lubię.

A co do "rasy" mojego psa... hmm trochę w nim owczarka niemieckiego, trochę szwajcarskiego i z pewnością ma coś z ras północnych typu malamut, husky, bo sierść jest właśnie taka "północna". Czyli uroczy kundelek:-D

Do góry