reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
68 to moje na pół roku nosiły :szok: No to będę musiała co nieco dla chłopca kupić. Mam niby kilka sztuk 0-3m bo najstarsza miała być na 70% chłopcem :-D więc jakiś sweterek na wyjście, bluzę... A w domu to i w różu spać może. Mój mąż w różu spał, bo wtedy było odwrotnie to i syn może hehe

Tylko jaki kolor kocyka zrobić, żeby był dobry gdyby syn okazał się córką... brąz, beż? zielony odpada :sorry2:

Megami beż jest mega neutralnym kolorem i pasuje w sumie do wszystkiego :-D:-D a przy okazji maluszkom ślicznie w beżach, bez względu na płeć :-D

Mój wczoraj stwierdził że fajnie by było mieć niespodziankę i płeć dopiero przy porodzie poznać :p ale z wyprawka lipa bo dla dziewczynek to jest tyle takich pięknych rzeczy :p tak bym może na niespodziankę się skusila ;-)

Ja mam już masę ciuszków, dużo dostaliśmy, trochę też w lumpku pokupowałam bo nie mogę się powstrzymać. Teraz czekamy, żeby dowiedzieć się jaka pleć czy brać różowe czy niebieskie ciuszki od znajomych.

Ja niestety nie mieszczę się już w spodnie czy spódniczki z przez ciąży, ale udało mi się na stronie C&A kupić 2 pary spodni ciążowych z wyprzedaży( jedne za 17,9zł drugie za 14,9zł) . Co prawda przed chwilą sprawdzałam to jedne są już wyprzedane, a z drugich nie wiele rozmiarów zostało. Przesyłam linka jakbyście były zainteresowane http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/w...podnie-i-dzinsy/spodnie-ciazowe-105158-2.html

Ja wolałam body kopertowe, trochę miałam opory zakładać przez głowę noworodkowi. Więc też takich trochę pokupuję. I koszulki zapinane i wiązane są dobre. Mam trochę ubranek od szwagierki koleżanki, ale to taki miks rozmiarowy- od 56 do 74 chyba nawet. Mam też dostać od koleżanki po jej córce, ale one dopiero teraz urodziła, do tego bardzo malutką dziewczynkę więc obawiam się, że może nie wyrosnąć z tych ubranek do grudnia i i tak będę musiała kupić.

reklama
Do góry