reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Ja tez uwielbiam zakupy wyprawkowe. Jednak dla mnie zdecydowanie za wcześnie. Na razie tylko ogladam. Stracilismy jedno dziecko w koncu 4 miesiaca ciaży. Pozostałe to wcześniaki. Teraz bardzo długo leczyliśmy sie (starania w klinikach 7 lat). Tak bardzo boje sie o to maleństwo, ze jeszcze kilkanaście tygodni nie odważę się nic kupić.
Po poprzednich dzieciach tez wszystko wydałam, bo lubię mieć dla każdego nowe ;)
Natomiast namiętnie oglądam na allegro wyprawke i planuje, co sobie kupię.
Z wózków marzy mi sie Teutonia Be you albo Mutsy 4 rider. Na późniejszy czas spacerówka z Peg perego Pliko.

Dziękujemy za reklamę... :confused2:

Hm to może nie zakup ale... Przyszła mi myśl, żeby zrobić maleństwu na drutach kocyk. Zielona jestem w tym okropnie, wydziergałam raptem kilka koślawych rzeczy, ale może coś z tego wyjdzie :-D:-D w długie jesienno-zimowe wieczory.

ja nabyłam dziś mustelę na rozstępy i zaczynam smarowanko, bo rosnę i rosnę... i niestety nie tylko w brzuchu:wściekła/y:
ponoć od pierwszych miesięcy, a Wy stosujecie coś??

jusia ja mam balsam Palmersa ale poprzednio uzywalam tez Mustelli i jeszcze jakis innych ale nie pamietam. W kazdym razie rozstepow nie mam zadnych.

jusia, ja nie stosuję, i tak mam taki "zapas" skóry, że rozstępów się nie boję :-D Z Tosią też niczego nie stosowałam i nie miałam ani pół rozstępu ;-)

Ja wyczytalam gdzies ze zwykle rossmanowskie kosmetyki dla kobiet w ciazy sa b dobre,a i cena przystepna,zakupilam i balsam i oliwke i uzywam :-)

reklama
Nulini tak naprawdę to też myślę, że jak mają być to będą niezależnie od kosmetyków, ale wolę coś stosować, żeby później sobie nie wypominać, że mogłam, a nie zrobiłam;-) no i gratuluje dobrych genów:-p

Do góry