reklama
paulusia2209
Fanka BB :)
jezyk - jakoś tak się złożyło hehe. Od lutego 2009 juz mi jedna dzidzia wpadła ale tym razem ostatnia
perelka28
Aktywna w BB
Ja tez uwielbiam zakupy wyprawkowe. Jednak dla mnie zdecydowanie za wcześnie. Na razie tylko ogladam. Stracilismy jedno dziecko w koncu 4 miesiaca ciaży. Pozostałe to wcześniaki. Teraz bardzo długo leczyliśmy sie (starania w klinikach 7 lat). Tak bardzo boje sie o to maleństwo, ze jeszcze kilkanaście tygodni nie odważę się nic kupić.
Po poprzednich dzieciach tez wszystko wydałam, bo lubię mieć dla każdego nowe
Natomiast namiętnie oglądam na allegro wyprawke i planuje, co sobie kupię.
Z wózków marzy mi sie Teutonia Be you albo Mutsy 4 rider. Na późniejszy czas spacerówka z Peg perego Pliko.
Po poprzednich dzieciach tez wszystko wydałam, bo lubię mieć dla każdego nowe
Natomiast namiętnie oglądam na allegro wyprawke i planuje, co sobie kupię.
Z wózków marzy mi sie Teutonia Be you albo Mutsy 4 rider. Na późniejszy czas spacerówka z Peg perego Pliko.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Dziękujemy za reklamę...
Hm to może nie zakup ale... Przyszła mi myśl, żeby zrobić maleństwu na drutach kocyk. Zielona jestem w tym okropnie, wydziergałam raptem kilka koślawych rzeczy, ale może coś z tego wyjdzie w długie jesienno-zimowe wieczory.
Hm to może nie zakup ale... Przyszła mi myśl, żeby zrobić maleństwu na drutach kocyk. Zielona jestem w tym okropnie, wydziergałam raptem kilka koślawych rzeczy, ale może coś z tego wyjdzie w długie jesienno-zimowe wieczory.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jusia, ja nie stosuję, i tak mam taki "zapas" skóry, że rozstępów się nie boję Z Tosią też niczego nie stosowałam i nie miałam ani pół rozstępu ;-)
reklama