reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

nieobecnat mój Mikołaj też od urodzenia spał tylko na brzuchu,ale on urodził się w maju i nie miałam w wózku pościeli tylko flanelową pieluszkę i spał w wózku,a każdy przeżywał czy on się nie udusi:-pu mnie Antoś -2,5 roku,już musiał spacerować jak pojawił się brat,z tym,że to już nie były spacery wielogodzinne niestety (już nigdy nie jest tak jak za pierwszym razem ,gdy ma się 1 dziecko )

reklama
nieobecna, o matko! :szok: Ale plagiat... Ja korzystałam z promobaby.pl długi czas, niestety teraz coraz rzadziej dodają promocje, bo to młode małżeństwo ogarniało stronkę i mniej czasu mają :-(

Nie możemy mówić o plagiacie, bo z tego co kojarzę obie strony powstały mniej - więcej w tym samym czasie (albo i promocjedladzieci nawet wcześniej - moja siostra korzystała) :)
z promobaby korzystałam kiedyś, ale promocjedladzieci są zawsze aktualne i mają lepszy podział (bardziej szczegółowy) na kategorie. I jeden wielki plus: np. pieluchy, oprócz podania ceny za całe opakowanie (a jak wiemy mamy po np. 44, 55 czy 60 sztuk), są też przeliczone na ceny za sztukę - co jest bardziej wymowne dla oszczędnej matki. ;)

nieobecna, nie zmienia to faktu, że jak coś jest tak strasznie podobne do czegoś innego, to jest to plagiat :-D Niemniej jednak na pewno będę ze stronki korzystać, bo tak, jak mówię - na PromoBaby już rzadko są aktualizacje, a szkoda :-(

Dziewczyny, orientujecie się jakie firmy produkują stroje kąpielowe dla ciężarnych (takie z zasłoniętym brzuszkiem), które możecie polecić?
Wiem, że ASOS ale nie wiem jak u nich z rozmiarówką bielizny - kupowałam tylko sukienki z kolekcji maternity.

Doszłam no wniosku, że się rozejrzę, bo może uda nam się w okolicach września pojechać na wakacje a wtedy brzuszek już lekki będzie. ;)

sencha gdzie kupiłaś notes???

Nulini fajowy ten wasz wózek!!!
Nieobecna faktycznie te Costto śliczne są :)
A co do chust - to macie jakieś godne polecenia? Ja się kompletnie nie znam, a chcę bardzo :D

reklama
Do góry