reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

My nie mamy katarka ponieważ nie mamy odkurzacza ;) Młody i tak boi się wszystkiego co buczy - traktor, odkurzacz, pralka.. ;)

Wózki mam 2 - jeden 3w1, z którego jestem średnio zadowolona (bardzo lekki ale koła niezbyt nadające się na spacery po lesie), a drugi parasolkę kupioną w ciemno - który uwielbiam i nie zamieniłabym na żaden inny!

reklama
nieobecna a co macie 3w1? Ja jestem na etapie poszukiwan bo mi zejdzie pewnie duzo zanim trafie na cos co mi bedzie odpowiadalo :)

gosiane - my mamy navington cadet, ma bardzo dużą gondolę i jest lekki - z gondolą waży ok. 12 kg, ze spacerówką jeszcze mniej. Na adapterach montujesz fotelik maxicosi. Teraz chyba zdecydowałabym się na x-ladera xa (chciałam go od początku ale był droższy).

Ja mam taki : X-lander XQ Australia + Gondola + Śpiworek (4266519035) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i jestem baaaardzo z niego zadowolona. Nie zamieniłabym na żaden inny. Oczywiście mam starszy typ wiec dokładnie mam taki: 1941 г. - НАРОДНОЕ ОПОЛЧЕНИЕ . (388000356) - Archiwum Allegro
Spaerówkę (parasolkę) mam taką: SPACERÓWKA ESPIRO METRO NIEBIESKI STAN B. DOBRY (4300902605) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i tez super! Ja mam takie dziwactwo, że nie trawię spacerówek, które mają z przodu podwójne kółka. Taki dziwak ze mnie :))))

x lander xq, xa i x-move to chyba bardzo podobne wózki. tak czy inaczej - siostra używała jakiegoś x-landera baaaaardzo długo i była bardzo zadowolona (poza tym, że uszkodziło się 1 koło ale serwis gwarancyjny w moment wymienił uszkodzony element).

My się wozimy z naszym Potworem tak ;):
IMAG0572.jpg

Załączniki

• IMAG0572.jpg
    IMAG0572.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 66
Ja 2w1 mam Tako laret, ogolnie super wozek jak ktos jezdzi duzo w terenie ale dla mnie za duzy i za ciezki. Spacerowke mamy pliko p3 peg perego, identyczna jak ta WÓZEK PEG PEREGO PLIKO P3 SPACERÓWKA PARASOLKA 8kg - Sprzedajemy.pl i jest rewelacyjna, na prawde godna polecenia tylko moja juz troche lat ma i sie powoli zuzywa. Takze musze powymieniac wozki.

Myslalam o Britax ale musze wymacac najpierw w sklepach jak juz bede mobilna :)

reklama
AZA777 - kółek niestety nie przeskoczę ;) A cena.. Ty wysłałaś za 1139, ten mój kosztował z przesyłką około 800 zł :)

stroller-supa-cuddle-monster.jpg
wielki plus - na tym zdjęciu (mniejszym) ma maksymalnie rozłożoną budę gdy siedzisko jest rozłożone na płasko. to wyobraźcie sobie jak to wygląda gdy dziecko siedzi (a na dworze wieje, leje a my musimy gdzieś wyjść). :) Dla mnie to było bardzo ważne, bo jak oglądałam parasolki w sklepie, to wszystkie miały taką budę, że nawet główki dziecka nie zakrywały..

Tako laret - słyszała dużo pozytywnych opini :)

Załączniki

• stroller-supa-cuddle-monster.jpg
    stroller-supa-cuddle-monster.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 52
Do góry