reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dokładnie, najważniejszy w I trymestrze, ale nie zaszkodzi brać cały czas ;-) Z resztą wszystkie te witaminowe preparaty też mają w sobie kwas
agulqa_b
Fanka BB :)
Aza mi gin mowil ze mam odlozyc kwas bo bedzie w witaminach. Raczej nie szkodzi w takim wypadku z tego co wiem duzo kobiet odstawia gdy zaczyna brac witaminy, a w nich wlasnie jest :-)
Ja musze zainwestować w jakieś nowe ciuchy albo sobie uszyć bo kurcze mało co już pasuje na mnie :/ i ka mam coś takiego ze ja mam dużo sukienek takich zwiewnych odcinane pod biustem, co takie rozkloszowane są i zwiewne i tak ma chłopski rozum ms ciążę idealne ale nie, ja oczywiście musze być inna i normalnie w tych sukienkach wyglądam teraz jakbym miała z 20kg więcej! Normalnie jak balon dziwne to strasznie o się ze mni mąż i sis śmieją za to w obcislych super wyglądam ale źle się czuje no mnie wszystko w tej ciąży uwiera i przeszkadza zwariować można :/
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi ciezko Ci dogodzic ;-) ja na szczescie zero imprez itp wiec chodze ciagle w getrach lub krotkich spodenkach i jakis zwyklych koszulkach ;-) tak mi najwygodniej ;-)
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
A ja właśnie dzisiaj dostałam od babci BOSKĄ kieckę z Orsaya, wiązaną na szyi, na plecach guma, odcinana pod biustem i zwiewna do kolan, piękna, kremowo granatowa Babcia ją kupiła i nosiła 2 razy jako spódnicę A dzisiaj tak myślałam, że może po Tablicy albo Allegro poszukam kiecek na lato, bo mam tylko jedną, a w sukienkach mi wygodnie