reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
AZA ja kwas foliowy np łykać bez przerwy od około 5 lat bo walczę z anemia i wtedy trzeba łykać kwas foliowy i witaminę b któraś tam poza tym ponoć kwas foliowy pomaga przy zmęczeniu, jest mniej dokuczliwe w ciąży

Dokładnie, najważniejszy w I trymestrze, ale nie zaszkodzi brać cały czas ;-) Z resztą wszystkie te witaminowe preparaty też mają w sobie kwas :tak:

Aza mi gin mowil ze mam odlozyc kwas bo bedzie w witaminach. Raczej nie szkodzi w takim wypadku :p z tego co wiem duzo kobiet odstawia gdy zaczyna brac witaminy, a w nich wlasnie jest :-)

Ja musze zainwestować w jakieś nowe ciuchy albo sobie uszyć bo kurcze mało co już pasuje na mnie :/ i ka mam coś takiego ze ja mam dużo sukienek takich zwiewnych odcinane pod biustem, co takie rozkloszowane są i zwiewne i tak ma chłopski rozum ms ciążę idealne ale nie, ja oczywiście musze być inna i normalnie w tych sukienkach wyglądam teraz jakbym miała z 20kg więcej! Normalnie jak balon dziwne to strasznie o się ze mni mąż i sis śmieją za to w obcislych super wyglądam ale źle się czuje no mnie wszystko w tej ciąży uwiera i przeszkadza zwariować można :/

Doggi ciezko Ci dogodzic ;-) ja na szczescie zero imprez itp wiec chodze ciagle w getrach lub krotkich spodenkach i jakis zwyklych koszulkach ;-) tak mi najwygodniej ;-)

reklama
A ja właśnie dzisiaj dostałam od babci BOSKĄ kieckę z Orsaya, wiązaną na szyi, na plecach guma, odcinana pod biustem i zwiewna do kolan, piękna, kremowo granatowa :-D Babcia ją kupiła i nosiła 2 razy jako spódnicę :-D A dzisiaj tak myślałam, że może po Tablicy albo Allegro poszukam kiecek na lato, bo mam tylko jedną, a w sukienkach mi wygodnie :-p

Do góry