reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Na rozstępy jeszcze nic nie używam, zobaczymy z czasem. Po pierwszej ciąży mimo używania kremów mam ich tyle na brzuchu, że już nic mi nie straszne ;)

Agulqa
myślę nad zmianą jeśli mi hemoglobina się nie poprawi i ogólnie podobno trzeba zmienić co jakiś czas suplement:-) ten pharmaton ogólnie jest ok ale mówię hemoglobina mi poleciała i nie ma za dużo magnezu.

no rozumiem. moje kolezanka brala od drugiego trymestru cala ciaze ten pharmaton. ja mam wyniki z krwi poki co dobre, tzn robilam tylko raz ;p ale czuje sie dobrze wiec nie zakladam niczego zlego ;) pregna w ogole magnezu nie ma.

unita ja od miesiaca bralam pregne plus i dha, tak mi zalecil gin. dzis obdzwonilam apteki i zamowilam ten pharmaton matruelle za 73,85zl 60kapsulek, wiec na dwa miechy bedzie. sklad podobny do pregny i dha juz maja w sobie wiec mi to pasi. mniej sianka pojdzie a ginowi nawet sie nie pochwale ;p

To sporo mniej wychodzi, no i masz komplet... Zjem te, co kupiłam, a za miesiąc zobaczę, może też pomyślę nad zmianą ;-) Wydatki spadają na nas tak z każdej strony, że chyba oszaleję... :shocked2:

reklama
Agulqa, a mnie przeprowadzka, a remont jeszcze ... końca nie widać :no: Łazienkę chyba zostawimy na razie w stanie, w jakim jest - jest gdzie się umyć, ale goły beton na podłodze..., do tego dziś mi wyskoczyło coś, czego się nie spodziewałam i kolejne 4tys do tyłu, nic tylko usiąść i płakać :-( W końcu wyjdziemy na prostą i wszystkie niepokończone sprawy też się w końcu zakończą i tylko tą myślą się pocieszam, jutro będzie lepiej :cool2:

Do góry