reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

nieobecna, zobaczyłam pierwszych kilka zdjęć i odpuściłam :-D Ale cena konkret... Też kiedyś chciałam kupić taką wyprawkę, tylko niestety mnie na to nie stać ;-)

Tasia, właśnie to mi się w LOVI podoba, że są wielofunkcyjne. I te kapsle do zamykania super, w sumie chyba z 5 tych butelek miałam, a że ciągle w użyciu, to co jakiś czas wymieniałam. Teraz planuję kupić te nowe LOVI Medical+ :tak:

reklama
Ja nie mam pojecia jakie butelki, smoczki itp :p bede kupowala dopiero na nowym.

Nulini mi tez sie takie zestawy podobaja ale 500zl na raz to dla mnie sporo. Wole co jakis czas po 30zl w lumpku dac :p

Nulini dla mnie jedyna wada Lovi to szybko ścierająca się miarka na butelce. Teraz córka do wersji z niekapkiem ma już bez miarki. A jakoś przesadnie nie wyparzałam ich nigdy. Raczej jak mi się przypomniało szczerze mówiąc.

A wszystkie akcesoria Lovi pasują do Canpol Easystart;-) Ostatnio zauważyłam, bo dostałam tego Canpola w prezencie.

Chyba zacznę chodzić po lumpach i robić takie wyprawki na allegro niezły biznes może być :-D :-D

Ja miałam zwykle smoczki i butelki nie żadnych firmowek ale moje dziecko nie było wymagające :-)

tylko w pl lampkach raczej ciężko znaleźć inne rzeczy (w dobrych cenach) niż body, śpiochy i pajace.
Ja i tak bieliznę lubię mieć nową dla dziecka, no chyba, że po Antku :) A tak to potrzebuję zestaw ubrań "na wyjścia" bo my mało siedzimy w domu. :) Dokupię właśnie tylko jeszcze bieliznę i mam wyprawkę gotową :)

Nieobecna ostatnio kupiłam takiego samego śpiocha jak w twojej wprawce na pierwszym zdjęciu za złotówkę :-D

Zależy od miasta u nas jest taka konkurencja ze naprawdę jest w czym przebierać i wiadomo w dzień dostawy są za 10-15zl ale już pod koniec tygodnia nawet za złotówkę ;-) i są też spiworki kurtki itp... Ja podejrzewam ze sklepu to może z kilka rzeczy kupie :-D

Ja nie umiem w lumpkach kupować, nie mam tego zmysłu wyszukiwacza ... co innego moja mama. Jak chodziła zawsze mi coś zary przyniosła, albo inną firmówkę często gęsto z metką. Ja chyba nie mam cierpliwości, a najbardziej nie moge zpachu Tych detergentów, odrazu mi niedobrze i to nie tylko w ciąży. Szkoda bo wiem (przykład mamy) że naprawdę można fajne ciuchy znaleźć.

Co do ciuchów to dla chłopaka mam wszystko - tylko dokupić kombinezon zimowy, a jak będzie baba to mam dużo koleżanek z córkami i już się dużo deklarowało że odda ... więc pewnie czeka mnie zalew ubranek :-D

Femme smiejesz ske ale moja kuzynka swego czasu tak robila. Da sie zarobic tylko czasu trochw to zabiera :-)

Nieobena ja na poczatku tez myslalam i nowym, alw jak sie wypierze porzadnie to jak nowki. Z reszta takie maluchy moze ze 3razy mialy yo na sobie ;-)

Femme zazdroszcxe takich lumpkow!!!:-(

Zelka mozna super rzecxy znalexc, to fakt tym bardziej dka dzieci niezniszczine. Mi kiedys szlo lepiej, wyszlam z wprawy ale i tak zle nie jest ;-)

reklama
Moje koleżanki duuuużo rzeczy dla siebie kupują w lumpeksach - i mają super ubrania. Przynajmniej mają 99% pewności, że nie spotkają na ulicy nikogo tak samo ubranego. :) Ale do tego trzeba mieć zmysł.. jakoś tak umieć upolować. :) A ja jestem dupa - nie umiem.

Do góry