reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

nieobecna, zobaczyłam pierwszych kilka zdjęć i odpuściłam :-D Ale cena konkret... Też kiedyś chciałam kupić taką wyprawkę, tylko niestety mnie na to nie stać ;-)

Tasia, właśnie to mi się w LOVI podoba, że są wielofunkcyjne. I te kapsle do zamykania super, w sumie chyba z 5 tych butelek miałam, a że ciągle w użyciu, to co jakiś czas wymieniałam. Teraz planuję kupić te nowe LOVI Medical+ :tak:

reklama
Ja nie mam pojecia jakie butelki, smoczki itp :p bede kupowala dopiero na nowym.

Nulini mi tez sie takie zestawy podobaja ale 500zl na raz to dla mnie sporo. Wole co jakis czas po 30zl w lumpku dac :p

Nulini dla mnie jedyna wada Lovi to szybko ścierająca się miarka na butelce. Teraz córka do wersji z niekapkiem ma już bez miarki. A jakoś przesadnie nie wyparzałam ich nigdy. Raczej jak mi się przypomniało szczerze mówiąc.

A wszystkie akcesoria Lovi pasują do Canpol Easystart;-) Ostatnio zauważyłam, bo dostałam tego Canpola w prezencie.

Chyba zacznę chodzić po lumpach i robić takie wyprawki na allegro niezły biznes może być :-D :-D

Ja miałam zwykle smoczki i butelki nie żadnych firmowek ale moje dziecko nie było wymagające :-)

tylko w pl lampkach raczej ciężko znaleźć inne rzeczy (w dobrych cenach) niż body, śpiochy i pajace.
Ja i tak bieliznę lubię mieć nową dla dziecka, no chyba, że po Antku :) A tak to potrzebuję zestaw ubrań "na wyjścia" bo my mało siedzimy w domu. :) Dokupię właśnie tylko jeszcze bieliznę i mam wyprawkę gotową :)

Nieobecna ostatnio kupiłam takiego samego śpiocha jak w twojej wprawce na pierwszym zdjęciu za złotówkę :-D

Zależy od miasta u nas jest taka konkurencja ze naprawdę jest w czym przebierać i wiadomo w dzień dostawy są za 10-15zl ale już pod koniec tygodnia nawet za złotówkę ;-) i są też spiworki kurtki itp... Ja podejrzewam ze sklepu to może z kilka rzeczy kupie :-D

Ja nie umiem w lumpkach kupować, nie mam tego zmysłu wyszukiwacza ... co innego moja mama. Jak chodziła zawsze mi coś zary przyniosła, albo inną firmówkę często gęsto z metką. Ja chyba nie mam cierpliwości, a najbardziej nie moge zpachu Tych detergentów, odrazu mi niedobrze i to nie tylko w ciąży. Szkoda bo wiem (przykład mamy) że naprawdę można fajne ciuchy znaleźć.

Co do ciuchów to dla chłopaka mam wszystko - tylko dokupić kombinezon zimowy, a jak będzie baba to mam dużo koleżanek z córkami i już się dużo deklarowało że odda ... więc pewnie czeka mnie zalew ubranek :-D

Femme smiejesz ske ale moja kuzynka swego czasu tak robila. Da sie zarobic tylko czasu trochw to zabiera :-)

Nieobena ja na poczatku tez myslalam i nowym, alw jak sie wypierze porzadnie to jak nowki. Z reszta takie maluchy moze ze 3razy mialy yo na sobie ;-)

Femme zazdroszcxe takich lumpkow!!!:-(

Zelka mozna super rzecxy znalexc, to fakt tym bardziej dka dzieci niezniszczine. Mi kiedys szlo lepiej, wyszlam z wprawy ale i tak zle nie jest ;-)

reklama
Moje koleżanki duuuużo rzeczy dla siebie kupują w lumpeksach - i mają super ubrania. Przynajmniej mają 99% pewności, że nie spotkają na ulicy nikogo tak samo ubranego. :) Ale do tego trzeba mieć zmysł.. jakoś tak umieć upolować. :) A ja jestem dupa - nie umiem.

Do góry