reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Dziewczynki ja juz mam problem ze spaniem, brzuch nie ma wygodnie i kupiłam sobie kojec Motherhood:-) moje kumpel tak go wychwalają wiec liczę na dobre efekty:-) juz pewnie jutro będzie:-)

ja biorę pharmaton naturelle ale myślę nad zmianą:O hmm znacie może jakiś gdzie jest dużo żelaza i magnezu?

Też się przymierzam do zakupu tej podusi :tak:
Ja dopiero dziś kupiłam witaminy, Pregna Plus, tylko dlatego, że lekarz je polecił, a polecił wiadomo czemu...
Nie wiem, jak w innych, ale w Pregnie jest 26 mg żelaza, ale nie widzę w składzie magnezu.

Unita
słyszałam o pregna jest ok i myślałam nad zmianą właśnie na pregna plus:-) ale faktycznie mało suplementów ma magnez. ..może trzeba kupić osobne? Hmm

a poduszkę zoopiniuje po pierwszej nocy:-)

maadlen polecam, ja jestem zachwycona tym kojcem. uwazam ze wart jest ceny :) dobrze mi sie na nim spi na boku, na plecach, tylem do niego i przodem. rewelacja :)
co do witamin czemu chcesz zmienic? ja wlasnie chce na te Twoje ;p dzis robie runde po aptekach, moze mi cos doradza, ale te Twoje mialy sklad najbardziej do pregny zblizony i mi to pasuje, i taniej wychodza ;)

unita bralabym ciagle pregne ale mam zapisana tez pregna dha i lacznie to koszt 60zl miesiecznie dlatego szukac czegos w nizszej cenie :)

Chyba przyspieszę ten zakup poduszki, coś czuję, że ją pokocham od pierwszego wejrzenia ;-)
Kobietka w aptece powiedziała, że Pregnę dha w połowie się zaczyna przyjmować, jeśli lekarz zaleci, zobaczę co mój będzie mówił. Przypomniało mi się, że mam kartę apteczną na 200 zł do wykorzystania, więc może na witaminy ją puszczę... :tak:

A ja dziś popytam o witaminy czy muszę czy jeszcze nie,a jak muszę to jakie?

Aaaa już dawno miałam pisać, ten krem perfect mama jak dla mnie rewelacja!! Fajnie się wchłania nic się nie błyszczy i do tego zapach przyjemny.

reklama
unita ja od miesiaca bralam pregne plus i dha, tak mi zalecil gin. dzis obdzwonilam apteki i zamowilam ten pharmaton matruelle za 73,85zl 60kapsulek, wiec na dwa miechy bedzie. sklad podobny do pregny i dha juz maja w sobie wiec mi to pasi. mniej sianka pojdzie a ginowi nawet sie nie pochwale ;p

ja mam jeszcze swoja ziaje i tez jest ok. ale zmienie jak sie skonczy na ten z rossmanna ;p

Do góry