reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
femme, ja też wolę małymi kroczkami ;-) 500zł to nie wiem skąd bym wzięła :-D

Tasia, właśnie też mi się szybko miarka ścierała i matowiały te butelki, a nie wyparzałam w ogóle. Teraz te Medical ponoć tak właśnie nie matowieją, są krystalicznie czyste jak szkło :tak:

jezyk,
znajoma ostatnio kupiła w lumpku torebkę, cholera nie wiem, czy dała 20zł, jak nieużywana, wpisała nazwę w Allegro i torebka po 400zł chodzi :szok:

Ja mam jednego wielkiego lumpa, jak już zacznę normalnie regularnie pensję z ZUSu dostawać, to będę tam jeździć, bo póki co nie mam z czym :-D

Z innej beczki, czy cos sie stanie jak 2dni nie wezme witamin? Chcialam zmienic nampharmaton matruelle ale sa dwie apteki calodobowe w inie i nie ma w nich a reszta zamknieta. Te maja najbardziej zblizony sklad do pregny. Szukalam w tym watku jakie bierzecie bo juz byla rizmowa, ale za choinke nje moge znalexzc :-(

ja na razie też jeszcze witamin nie biorę, tylko kwas. kiedyś brałam femibion natal 1 i 2. teraz jeszcze nie zdecydowałam. na pewno nic się nie stanie przez 2 dni, tym bardziej, że pewnie ciągle brałaś kwas foliowy, więc w organizmie go nie brakuje :tak:

reklama
Sprite kwas mialam w witaminach a wczesniej sam. Twraz wezme sam kwas tylko i w pon kupie witaminki. Jwszcxe nje wjem jakie dikladnie. Moxe znajde jwszcxe cos skladem zblizone do pregna. Poki co tylko pharmaton metruelle pasuje ;-)

Do góry