reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

agulqa_b ja tam jestem coraz bardziej przekonana do carera :) moja kol z poznania ma taki dlacswojej niuni tylko inny kolor i mówi że boski gondola bardzo duża (Marysia miała 60cm i niecałe 5kg wiec niemalże jak Ola jak miała 3 miesiące) i młoda się tam ładnie mieści nadal ma 7 miesięcy wiec super, poza tym podobno bardzo lekki z pierwszego piętra znosi wózek sama i mówi że mię ma z tym kłopotu :) i faktycznie łatwy do czyszczenia i nie plami się :) i przede wszystkim bardzo łatwo się nim jeździ i nawet pod stroma górkę nie ma kłopotu z podjazdem bo leciutko :) Lubie to, to mój wózek coraz bardziej pewna jestem :)

reklama
Witam grudniówki  jestem sierpniówką. Jeśli ktoraś zainteresowana mam do odsprzedania spodnie ciążowe r. 38. Dwie pary dzinsy rurki i jedne h&m czarne.tez zwezane. Piszcie na priv 

Doggi, a grasz? ;-) Ja kiedyś biadoliłam, że nic nie wygrywam, a mamy super znajomych, do których często jeździmy, i ten kumpel wygrał samochód! W mega durnym konkursie ;-) I to on mi powiedział, że żeby wygrywać to trzeba grać, no i gram ;-) Ostatnio w dwóch konkursach tu na BB wygrałam, komplet suplementów dla dzieci i zestaw DOVE na Dzień Ojca ;-) Generalnie często wygrywam, chociaż ostatnio nie mam weny na rozpisywanie się...

AZA, ja też lubiłam szukać wózków, dlatego teraz nawet nie wchodzę na żadne strony, zeby mnie czasem nie pokusiło! :-D

Nulini kiedyś bardzo chętnie brałam udział w konkursach ale w końcu się zniechecilam :/ ale mama mojej przyjaciółki wygrała tez samochód a w sumie to jej tata wygrał i podarował mamie :)

Doggi, no dla mnie ten samochód kumpla to masakra, konkurs był na naszej klasie, a pytanie brzmiało "czym się zajmuje poczta kwiatowa" :eek: Ale do tej pory nim jeżdżą :-D
Ja nienawidzę konkursów na lajki, bo w nich strasznie oszukują, lajki można normalnie kupować i w takich konkursach jestem bez szans :baffled: Najbardziej lubię fotograficzne i jak trzeba coś napisać.
Najlepsze, co wygrałam, to dwudniowe szkolenie produktowe z nowej Skody Octavii w Opalenicy pod Poznaniem, z noclegiem i wyżywieniem, mega full wypas :-D Żałuję tylko, że bez męża pojechałam, na miejscu się okazało, że żadna laska, która wygrała, nie przyjechała, a wszyscy kolesie byli z żonami/dziewczynami, tylko ja i dwóch typków byliśmy sami :baffled:

Nulini ja tam lubię bez męża jeździć ;) bo tak jak mordke ma fajną tak charakter wredny, marudny i mówię na niego gburek i się przyjęło i chłopacy z pracy też mówią "o szefo gburek przyszedł" nawet kupili gburka i postawili na półce na jego cześć ;)

reklama
femme taki mi się zrobił a z roku na rok coraz gorzej jął się poznaliśmy zupełnie inny facet acteraz taka pier.doła i zrzęda ze nic tylko bić dziada ;)

Do góry