reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Wczoraj udało mi się kupić dla siebie sukienkę. Jak na miarę szyta, bardzo delikatna, taka w moim stylu i co najważniejsze - świetnie leży, nie widać nawet tak bardzo pozostałości po ciąży, sięga do łydek i łatwo odsłonić pierś do karmienia. No i cenowo jestem bardzo zadowolona - 129zł :happy2:
Także mam już sukienkę na swój wrześniowy ślub cywilny oraz na wesele tydzień później. Ale mi ulżyło :blink:
No a drugie zdjęcie to obok mojej sukni... sukieneczka ... mojej druchny ;-);-);-)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Zapomniałam o najważniejszym - sukienka poprawiła mi wczoraj humor, nie tylko dlatego że wogóle jest, ale że ... jest w rozmiarze 36, hi hi (oczywiście to musi być zaniżona rozmiarówka, bo mam lustro ;-) )

Załączniki

• P8150001.jpg
    P8150001.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 71
  • P8150003.jpg
    P8150003.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Wczoraj udało mi się kupić dla siebie sukienkę. Jak na miarę szyta, bardzo delikatna, taka w moim stylu i co najważniejsze - świetnie leży, nie widać nawet tak bardzo pozostałości po ciąży, sięga do łydek i łatwo odsłonić pierś do karmienia. No i cenowo jestem bardzo zadowolona - 129zł :happy2:
Także mam już sukienkę na swój wrześniowy ślub cywilny oraz na wesele tydzień później. Ale mi ulżyło :blink:
No a drugie zdjęcie to obok mojej sukni... sukieneczka ... mojej druchny ;-);-);-)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Zapomniałam o najważniejszym - sukienka poprawiła mi wczoraj humor, nie tylko dlatego że wogóle jest, ale że ... jest w rozmiarze 36, hi hi (oczywiście to musi być zaniżona rozmiarówka, bo mam lustro ;-) )

Gratuluję udanych zakupów :) Śliczne sukienusie :) Ale będą z Was gwiazdeczki:tak:
Ja też byłam w szoku jak kupiłam sukienke na chrzest ze w 36 sie zmieściłam i tak samo sobie tłumaczyłam, że rozmiarówka zaniżone, hehe:-D

Nie, nie na Allegro - tam tylko oglądałam żeby jakieś natchnienie znaleźć. Bałabym się kupować bez przymiarki , zwłaszcza teraz po ciaży kiedy tu i ówdzie mi przybyło...
Sukienkę kupiłam we Wrocku w pretty girl.

diabliczka super sukienki! Moja była w rozmiarze 38... ale kupowalam jak karmiłam, a na ślubie (już niestety nie karmiłam) spadała mi z piersiów ;-)

Szukam fajnego i jak najtańszego krzesła do karmienia... Jakieś rady? Już wiem, że nie drewniane, żeby miało oparcie regulowane no i chyba najlepiej z ceratki :baffled:

reklama
marys16 wydaje sie byc git:) tylko czasami w tych tanszych krzesełkach szybciej peka ceratka
i tylko jedna rzecz mi sie nie podoba a mianowicie ze jest na 4 kółkach
moje jest na 2 i wydaje mi sie ze jest dzieki temu stabilniejsze
ja mam babyono i jest super moge kazdemu polecic, tyle ze ja odkupilam za 100zl w bdb stanie;)

Do góry