reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Wczoraj udało mi się kupić dla siebie sukienkę. Jak na miarę szyta, bardzo delikatna, taka w moim stylu i co najważniejsze - świetnie leży, nie widać nawet tak bardzo pozostałości po ciąży, sięga do łydek i łatwo odsłonić pierś do karmienia. No i cenowo jestem bardzo zadowolona - 129zł :happy2:
Także mam już sukienkę na swój wrześniowy ślub cywilny oraz na wesele tydzień później. Ale mi ulżyło :blink:
No a drugie zdjęcie to obok mojej sukni... sukieneczka ... mojej druchny ;-);-);-)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Zapomniałam o najważniejszym - sukienka poprawiła mi wczoraj humor, nie tylko dlatego że wogóle jest, ale że ... jest w rozmiarze 36, hi hi (oczywiście to musi być zaniżona rozmiarówka, bo mam lustro ;-) )

Załączniki

• P8150001.jpg
    P8150001.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 67
  • P8150003.jpg
    P8150003.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Wczoraj udało mi się kupić dla siebie sukienkę. Jak na miarę szyta, bardzo delikatna, taka w moim stylu i co najważniejsze - świetnie leży, nie widać nawet tak bardzo pozostałości po ciąży, sięga do łydek i łatwo odsłonić pierś do karmienia. No i cenowo jestem bardzo zadowolona - 129zł :happy2:
Także mam już sukienkę na swój wrześniowy ślub cywilny oraz na wesele tydzień później. Ale mi ulżyło :blink:
No a drugie zdjęcie to obok mojej sukni... sukieneczka ... mojej druchny ;-);-);-)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Zapomniałam o najważniejszym - sukienka poprawiła mi wczoraj humor, nie tylko dlatego że wogóle jest, ale że ... jest w rozmiarze 36, hi hi (oczywiście to musi być zaniżona rozmiarówka, bo mam lustro ;-) )

Gratuluję udanych zakupów :) Śliczne sukienusie :) Ale będą z Was gwiazdeczki:tak:
Ja też byłam w szoku jak kupiłam sukienke na chrzest ze w 36 sie zmieściłam i tak samo sobie tłumaczyłam, że rozmiarówka zaniżone, hehe:-D

Nie, nie na Allegro - tam tylko oglądałam żeby jakieś natchnienie znaleźć. Bałabym się kupować bez przymiarki , zwłaszcza teraz po ciaży kiedy tu i ówdzie mi przybyło...
Sukienkę kupiłam we Wrocku w pretty girl.

diabliczka super sukienki! Moja była w rozmiarze 38... ale kupowalam jak karmiłam, a na ślubie (już niestety nie karmiłam) spadała mi z piersiów ;-)

Szukam fajnego i jak najtańszego krzesła do karmienia... Jakieś rady? Już wiem, że nie drewniane, żeby miało oparcie regulowane no i chyba najlepiej z ceratki :baffled:

reklama
marys16 wydaje sie byc git:) tylko czasami w tych tanszych krzesełkach szybciej peka ceratka
i tylko jedna rzecz mi sie nie podoba a mianowicie ze jest na 4 kółkach
moje jest na 2 i wydaje mi sie ze jest dzieki temu stabilniejsze
ja mam babyono i jest super moge kazdemu polecic, tyle ze ja odkupilam za 100zl w bdb stanie;)

Do góry