szczesliwa
Fanka BB :)
sa super z early days nie do zajechania w praniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj udało mi się kupić dla siebie sukienkę. Jak na miarę szyta, bardzo delikatna, taka w moim stylu i co najważniejsze - świetnie leży, nie widać nawet tak bardzo pozostałości po ciąży, sięga do łydek i łatwo odsłonić pierś do karmienia. No i cenowo jestem bardzo zadowolona - 129zł
Także mam już sukienkę na swój wrześniowy ślub cywilny oraz na wesele tydzień później. Ale mi ulżyło
No a drugie zdjęcie to obok mojej sukni... sukieneczka ... mojej druchny ;-);-);-)
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Zapomniałam o najważniejszym - sukienka poprawiła mi wczoraj humor, nie tylko dlatego że wogóle jest, ale że ... jest w rozmiarze 36, hi hi (oczywiście to musi być zaniżona rozmiarówka, bo mam lustro ;-) )