reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Patewka ja bez wątpienia bym sie nie czaiła i wystawiła ten negatyw skoro olali twoje uwagi i maile o tym, że zostało wysłane za mało pieniędzy, pozatym cała sprawa tak długo trwała...
Spójrz na to z innej strony np. gdybyś ty wpłaciła im o te 5zł mniej za obojętne jaki produkt nikt by Ci go nie wysłał, nie darowali by Ci pewnie nawet złotówki ;p tak to juz bywa
wiec nie miej litosci, wystawiaj im ten negatyw i tyle

reklama
patewka dałabym negatywa
ale licz sie że takie półgłówki zrewanżują sie tym samym niestety
ale niech inni wiedzą z kim maja do czynienia

KRZESEŁKO do karmienia BOGATO WYPOSAZONE. (686583960) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam to krzesełko i nam pasuje ważne dla mnie jest to że ma regulowaną wysokość i pasuje do dużego stołu jak i do niskiej ławy, ma regulowaną wysokość oparcia i narazie Alex prawie leży jak je, wygodna jest ta miękka wkładka redukcyjna którą pierzemy gdy się pobrudzi no i materiał krzesełka łatwo daje się wytrzeć szmatką po jedzonku i nie zostają żadne ślady, fajne jest też to że posiada koszyczek w którym trzymamy zabawki do zabawiania Alusia np gdy zdarza Mu się zasypiać przy jedzeniu. Oczywiście tacka jest zdejmowana i podwójna, można ją powiesić z tyłu krzesełka na specjalnych zaczepach oraz ma regulowaną pozycję, można ją przybliżyć lub oddalić od dziecka- my na dzień dzisiejszy nie korzystamy z tacki, ja trzymam miseczkę w ręce, ale jak podrośnie to oczywiście będziemy stawiać miseczkę na tacce.
Jednym słowem polecamy, no i cena też nie jest zbyt wysoka.

gosiaczek1973 fajny ten fotelik, myslalam o kupieniu podobnego. czy te tacki mozna zdjąć calkowicie, czy dziecko sadza się od góry?

No to jestem zdecydowana:-) Nic więcej mi do szczęścia nie trzeba;-)Pewnie niebawem zamówimy, bo cena też jest atrakcyjna jak na taki mebelek:happy2:

reklama
Poradźcie mi proszę - w sprawie komentarza na allegro. Mój pech leżaczkowy to 2 aukcje zakończone zwrotem pieniędzy. W 1-wszym, po interwencji babka oddała kasę. Nie wystawiłam żadnego komentarza. W drugim towar przyszedł z wadą fabtyczną - odesłałam i poprosiłam o wymianę na nieuszkodzony leżaczek i zwrot kosztów przesyłki, ale zamiast leżaczka dostałam po tygodniu mail ze zwracaja mi kase - w sumie trwało to od momentu aukcji do oddania kasy 3 tygodnie. Niestety nie przelali mi wszystkiego - brakuje wprawdze tylko 5 zł (część kosztów przesyłki) ale zawsze. Dałabym negatywny komentarz - bo uwagę o 5 zł olali... jak myślicie??? Bedę fair?
możliwe jest jeszcze rozpoczęcie sporu na allegro ale nie wiem jak to działa... mi ostatnio sprzedawca też nie chciał oddać 5 zł po reklamacji towaru (4,5 przesyłka +0,5 koperta) ale się powołałam na przepisy prawa i stwierdził że o 5zł nie będzie się kłócił - niby niewiele ale wkońcu było to moje 5zł...
dała bym póki co negatywa i zgłosiła sprawę do allegro
to jest cos czego szukałam! gosiaczek rewelacja krzesełko i cena też bardzo dobra!:-)
dokładnie moje zdanie :D

Do góry