reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

Fajne.Mam dziwne wrażenie,że wszyscy mają te same wózki:-p
Fotel fajny.Siostra ma taki.Niestety nie wiem jak z tego wstać (zakładając,że usiądziesz) kilka tyg. po porodzie,i w ogóle z niemowlakiem na ręku:confused:

reklama
Kurcze, mnie sie marzyl taki, jak kiedy ktoras z dziewczyn szukala, taki z podnozkiem...i to nie tylko do karmienia, ale pozniej tak zeby posiedziec...o rany...ale cena:dry: bedziemy karmic Juniora na sofie i tyle:-) Przecwiczylam niedawno na innym niemowlaku, co prawda nie na moim cycu, tylko na butelce, ale jest to calkiem wygodne:-)

Fajne.Mam dziwne wrażenie,że wszyscy mają te same wózki:-p
Fotel fajny.Siostra ma taki.Niestety nie wiem jak z tego wstać (zakładając,że usiądziesz) kilka tyg. po porodzie,i w ogóle z niemowlakiem na ręku:confused:
Toż były różne fotele... takie ruchome też... natomiast z tego wstaje mi się dobrze nawet teraz. Z tych ruchomych było nie bardzo...

jak ta skunkanka dostrzegła napis na "krwawym pudełeczku", pozostanie dla mnie zagadką :szok::laugh2:
obejrzałam sobie na allegro solne lampki :-) fajne :tak::tak::tak: tylko ciężkie cholery ;-)

przyszedł dzisiaj wózek i fotelik - mogę rodzić:-D

quinny speedi w kolorze niebieskim i fotelik graco - pewnie ten fotelik sprzedamy i kupimu maxi cosi - no ale cana zestawu była taka, że się nie zastanawialiśmy - zamiana fotelików nie powinna nas kosztować więcej niż 50 zł:happy2:

no i trampolina dla starszego przyszła:-D - naprawdę boska - chyba sobie po porodzie poskaczę:-D

O właśnie,bo ja myślę nad kupnem trampoliny (na razie moje łóżko do tego służy).To napisz koniecznie wrażenia.Taka okragła,co na allegro są?

jak ta skunkanka dostrzegła napis na "krwawym pudełeczku", pozostanie dla mnie zagadką :szok::laugh2:
obejrzałam sobie na allegro solne lampki :-) fajne :tak::tak::tak: tylko ciężkie cholery ;-)
Hehehe sokole oko i sluch:-) 6 lat pracy z dziecmi:-):-) a tak poza tym - moje ulubione gierki ostatnio to takie w wyszukiwanie elementow na obrazku:-) durne bo durne, ale niezle na spostrzegawczosc:-) a lampki ciezkie faktycznie, pozniej kupi sie jakiegos ksiezyca na sciane, jak juz bedziemy miec sciane dla Juniora:-)

reklama
O właśnie,bo ja myślę nad kupnem trampoliny (na razie moje łóżko do tego służy).To napisz koniecznie wrażenia.Taka okragła,co na allegro są?

dokładnie!!! - nasze łóżko już na skraju wytrzymałości - kupiliśmy szeroką na 140 cm i taką do fitnesu a nie dla dzieci - bo stwierdziliśmy, że lepiej żeby była profesjonalna, a nie zabawkowa - jest ogromna i wygląda super - w poniedziałek wieczorem skręcimy to powiem Ci jak wrażenia:happy: a we wtorek Maks ją dostanie:happy:

Do góry